TikTok-hack: zo krijg je gemakkelijk meer volume in je paardenstaart

paardenstaart

Hier is een handig trucje voor

Los haar ziet er mooi uit, maar het is niet altijd even handig. Daarom gebruiken wij ons favoriete elastiekje graag om onze wilde lokken even vast te binden. Toch ziet dit er niet altijd even mooi en modieus uit en dat is jammer. TikTok comes to the rescue, want met deze handige hack creëer jij een volumineuze paardenstaart die er fashionable uitziet.

Beautyhacks

TikTok bestaat al lang niet meer uit alleen maar dansvideo’s of zangfilmpjes. Nee, tegenwoordig vind je talloze life- en beautyhacks op het platform en daar maken we dan ook gretig gebruik van. Zo kwamen we onlangs deze haar-hack tegen, waarbij je gemakkelijk meer volume in je paardenstaart kunt creëeren. Zo lijkt je paardenstaart een stuk dikker. Haarstyliste Amber-Rose Peake deelde een filmpje waarin ze de handige hack voordoet. Inmiddels is de video al door meer dan 14 miljoen mensen bekeken.

@amberrosepeakehair Love this one! #volume #hairtutorial #hairtok ♬ Toxic x Pony – ALTÉGO

Zo ga je te werk

De TikTok-ster filmt duidelijk hoe je te werk moet gaan. Als eerst verdeel je je haar in twee lagen. De bovenste laag bind je vervolgens al vast in een paardenstaart zoals je dat normaal ook doet. Daarna pak je de onderste laag lokken. Verdeel deze in tweeën en wikkel rond de bovenste paardenstaart. Doe er een elastiekje omheen et voìla, je volumineuze paardenstaart is ready!

Hoofdpijn

Heb je de hack geprobeerd en paradeer je nu met een paardenstaart op je werk of in de stad? Dan is de kans groot dat je op een gegeven moment last krijgt van je hoofd. Als je hoofdpijn krijgt van je paardenstaart, is het het best om je haar even los te halen. Masseer je hoofdhuid zachtjes in het gebied waar je pijn hebt en geef je haar de tijd om even te rusten. Vaak is de pijn na een uur helemaal verdwenen. Als je vaak dit soort hoofdpijn door een staart ervaart, moet je wellicht je go to kapsel heroverwegen. Probeer dan eens een vlecht of een wat lagere staart.

Lees ook: Handig: met deze TikTok-hack kan iedereen invlechten

Bron: Woman and home | Beeld: Pexels, TikTok