Trend: dit wordt de zomerkleur van 2019

Ga jij jezelf in dit zomerse kleurtje hijsen?

Trends komen en gaan. Zo droegen we vorige zomer massaal allerlei felle kleuren, terwijl we ons deze zomer weer aan een heel ander kleurenpalet wagen. Zoals elke zomer is er in 2019 ook een kleur die we nu eenmaal veel terugzien op de catwalk. Niet alleen op de catwalk, maar we spotten hem ook op de straten van modesteden Milaan, New York en Parijs. Daarnaast staat óók nog eens heel Instagram er vol mee. Benieuwd wat dé trendkleur van deze zomer wordt? 

Fris, vrolijk en luchtig.

Pistachio green

Nog maar kort geleden werden we overvallen door een hoop neon. Alle markeerstiftkleuren kwamen voorbij, maar niet voor lang. We mogen afscheid nemen van het neongroen, want pistachio green is de kleur voor deze zomer. Het is een lichtgroene, mintachtige kleur. Het past in het rijtje van de pastelkleuren en is bij veel fashionistas nu al erg geliefd.

Hoe draag je ‘m

De nieuwe zomerkleur wordt omarmd door menig modeliefhebber. In de vorm van een broek, jurk of rok wordt deze zomerkleur gedragen. Heb je deze kleur nog niet in je kledingkast hangen en zie je het ook niet zitten om een volledig nieuwe garderobe aan te schaffen? Dan kan je het altijd nog proberen in de vorm van een accessoire. Bij een witte of spijkerkleur staat deze lichtgroene kleur ook prachtig. Voordeel: je lijkt er ook nog eens lekker bruin in. Kortom, dit kleurtje lijkt ons wel wat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

barcelona back seat. 💚

Een bericht gedeeld door VH. (@vivianhoorn) op

Lees ook: Deze concealer van nog geen 12 euro is een hit in de beautywereld

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Marie Claire | Beeld: Unsplash