Dit doet Kate Middleton om de hele dag op hakken te kunnen lopen

Ze gebruikt een speciaal trucje waardoor ze de hele dag op hakken rond kan lopen

De meeste vrouwen dragen graag hoge hakken. Het is elegant, vrouwelijk en je benen lijken er langer door. Toch is het een behoorlijke strijd om de hele dag op deze schoenen vol te kunnen houden. Al na een uur knellen ze je voeten af en krijg je last van een pijnlijk of juist doods gevoel. Hoe doen die royals dat toch, die altijd uren op hoge hakken moeten rondlopen? Kate Middleton heeft een slim trucje om een hele dag vol te houden op stiletto’s.

Ze gebruikt een slim trucje waardoor ze hele dagen op haar stiletto’s volhoudt.

Kate’s geheim

De hertogin van Cambridge moet regelmatig urenlang hoge hakken dragen tijdens koninklijke aangelegenheden. Volgens Myka Meier, de Amerikaanse koninklijke etiquette expert, gebruikt Kate een simpel trucje zodat ze de hele dag comfortabel op hakken kan blijven lopen. Meier zegt dat Middleton groot fan is van twee producten die het draagcomfort van de schoenen verbeteren.

Anti-slippanty

Om te voorkomen dat haar voeten uit haar hakken glijden, gebruikt Middleton naar verluidt leren anti-slippanty’s. Deze panty’s hebben gel-strips aan de onderkant. Wanneer je de panty aanhebt, zitten deze strips onder je voetzool. Op die manier hebben je voeten meer grip en glijden ze niet heen en weer in je pumps. Zo verlies je niet per ongeluk een schoen onderweg!

Leren inlegzooltjes

Naast de strips, gebruikt Kate ook leren inlegzooltjes om zo comfortabel mogelijk op hakken te kunnen lopen. Deze dragen bij aan het draagcomfort en voorkomen dat je zere voeten krijgt. Dankzij dit voetenbedje houdt je het een stuk langer vol op je stiletto’s!

Lees ook: Stevige kritiek op babyshower Meghan Markle

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Insider | Beeld: Videostill