Met dit trucje heb je geen last meer van die irritante babyhaartjes

babyhaartjes

Halleluja! Wisten we dit maar eerder

Hoewel babyhaartjes er schattig uit kunnen zijn, kunnen ze ook een ergernis zijn. De donzige, pluizige haartjes bij je haargrens laten je kapsel er soms heel anders uitzien dan jij voor ogen had. Hartstikke irritant wanneer je je lokken in een strakke staart wilt dragen.

Hoe tem je die babyhaartjes?

Antennes op je hoofd
Helemaal in de winter, wanneer je je haar hebt geföhnd kunnen de haartjes statisch worden en rechtop gaan staan. Het temmen van deze haren kan een behoorlijke klus zijn. Ben jij die antennes op je hoofd helemaal zat? Dan bestaat er gelukkig een trucje waardoor je er geen last van hebt.

Wat moet je doen?
Allereerst, wat heb je nodig? Goede haarspray en een oude, schone tandenbrostel. Doe je haar zoals je het wilt dragen, bijvoorbeeld in een knot of staart. Spuit vervolgens de haarspray op de tandenborstel en borstel met de tandenborstel de haartjes langs de haarlijn op de gewenste plek. Geen oude, schone tandenborstel bij de hand? Je kunt ook een tissue gebruiken. Door een tandenborstel of tissue te gebruiken om je babyhaartjes te temmen, zit je niet aan de rest van je kapsel, waardoor je je hairdo niet verpest. Handig!

Lees ook: Was jij je haar altijd met shampoo en dan conditioner? Dít is waarom je het andersom moet doen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Stylecaster | Beeld: Pexels