Dankzij dit trucje zorg je ervoor dat je nooit meer een ladder in je panty hebt

panty

Dit hadden we eerder moeten weten

Het is eindelijk lenteweer en dat betekent dat de jurkjes en rokjes weer uit de kast worden getrokken. Aangezien de melkflessen nog niet zijn getransformeerd tot begeerlijke, getinte benen, hijsen velen zich in een panty. Helaas lopen we dan vaak weer tegen een nieuw probleem aan -letterlijk en figuurlijk- want voor je het weet zit er een ladder in je panty…

Het leed dat panty’s heet

Hoewel we regelmatig een panty dragen, is dit kledingstuk helemaal niet zo prettig om aan te hebben. Voor je het weet zakt de panty naar beneden of zit er een ladder in. En laat het met een ladder in je panty rondlopen nou net een van de grootste modezondes zijn. Helaas ontkom je er niet altijd aan, niet zo gek dat modellen daarom altijd een extra panty op zak hebben. Heb je per ongeluk een ladder in je panty gekregen, dan kun je voorkomen dat-ie groter wordt door er nagellak op te smeren. Maar voorkomen is beter dan genezen en daarom werden we heel blij van dit trucje dat ervoor zorgt dat je geen ladder meer in je panty krijgt.

In de vriezer

Stylisten zweren bij dit trucje. De panty in de vriezer deponeren is volgens hen de manier om te voorkomen dat er een ladder in het kledingstuk komt. Maak je nieuwe panty nat, doe deze in een diepvrieszakje en leg het zakje vervolgens een nachtje in de vriezer. De vezels in de stof worden sterker door de kou, waardoor de kans op een ladder kleiner wordt. Ideaal! Wil je de panty nog steviger maken? Spuit dan een beetje haarlak op de panty als je ‘m aanhebt. 

Lees ook: Deze kledingstukken kun je het beste iets te klein aanschaffen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Sun | Beeld: videostill House of Fraser