Met dít trucje krijg je supervolle wimpers, deze methode kende je vast nog niet


In een handomdraai vollere wimpers

Ben je van jezelf niet gezegend met grote kijkers? Dan kun je dit gelukkig creëren met een likje mascara. Wanneer je wimpers krullen en wat langer zijn, lijken je ogen ook groter. Wil je dolgraag vollere wimpers hebben, dan heb je wellicht wat aan dit geheim van de visagisten.

Doe er je voordeel mee.

Talkpoeder
Talkpoeder is een middel dat je voor tal van dingen kunt gebruiken. Zo kun je het gebruiken als droogshampoo, tegen zweetvoeten of om het lichaam te verkoelen. Maar wist je dat je het ook kunt gebruiken voor je wimpers? Aan de hand van dit stappenplan kun je talkpoeder gebruiken om wimpers te creëren waar je u tegen zegt.

  • Maak je ogen goed schoon en zorg dat de wimpers helemaal van elkaar zijn gescheiden.
  • Pak je mascara erbij en breng alleen een beetje op de puntjes van je wimpers aan.
  • Doe vervolgens een beetje talkpoeder op je wimpers, dit kun je doen met een mascaraborsteltje. Let op dat dit borsteltje droog en schoon is. Breng niet te veel poeder aan, want het is niet de bedoeling dat je knippert en er babypoeder in je ogen komt. Wanneer je de poeder op je wimpers hebt aangebracht creëert dit een volle look.
  • Nu kun de mascara aanbrengen. Je kunt de mascara het beste in een zigzag beweging aanbrengen. Stop niet bij de puntjes, maar laat je mascaraborsteltje als het ware van je wimpers afglijden. Op deze manier creër je lange en volle lashes

Lees ook: om deze reden heeft koningin Elizabeth alleen op déze dag contant geld bij zich

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Gezonder leven | Beeld: Pixabay