Twijfel jij tussen blond of bruin? Dan is deze haarkleur de uitkomst

De populaire haarkleur wordt ‘espressoblond’ genoemd

Heb je krullen? Dan droom je waarschijnlijk van een stijle coupe. Ben je gezegend met prachtige bruine lokken? Dan wil je vast en zeker ook wel een keer naar blond. Ondanks dat alle coupes prachtig zijn, is het af en toe best leuk om een keer van kleur te veranderen. We weten het: van bruin naar blond – en andersom – is heftig, maar deze coupe is een fijne middenweg!

Een perfecte coupe voor de herfst- en wintermaanden.

Espressoblond

Espressoblond is eigenlijk een mengsel tussen bruin en blond. Volgens de website Popsugar is de naam ‘espressoblond’ afgeleid van het Starbucks Blonde Espresso drankje. Het bovenste gedeelte van de coupe is namelijk donkerbruin. Door highlights, een balayage of plukken aan de voorkant in een karamel of butterscotch kleur te verven, krijgt het geheel een espressoblonde uitstraling. En dat is prachtig!

Tonen

Ben je op dit moment blond en durf je deze grote verandering niet helemaal aan? Vraag je kapper dan om advies. Door de juiste bruintinten te gebruiken krijg je niet snel een bleke uitstraling, maar gaat die bruine coupe jouw gezicht juist doen opleven. Belangrijk: neem een aantal goede voorbeelden mee, aangezien ‘bruin met blonde highlights’ natuurlijk op veel verschillende manieren kan uitpakken.

Benieuwd welke voorbeelden jij aan je kapper kunt laten zien? Wij laten het je zien!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Sleek and shiny 🔥 @Jlo #chrisappletonhair @styledbyhrush @colorwowhair

Een bericht gedeeld door Chris Appleton (@chrisappleton1) op

Lees ook: Weg met die ‘rocky road’: zo kom je van hormonale acne af

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: Unsplash