Door deze veelgemaakte fouten lijk je voller dan je eigenlijk bent!

Zo zie jij er op je best uit

We hebben natuurlijk niet allemaal maatje 38 en dat is helemaal niet erg. Maar het is wel jammer dat veel vrouwen voller lijken dan ze daadwerkelijk zijn door kledingfoutjes. We hebben de meest gemaakte fouten op een rijtje gezet, zodat jij er voortaan op je best uitziet. 

Wij deden dit ook fout…

Zwart vlak

Veel mensen denken dat zwart de oplossing is voor rondere vormen. In zekere zin klopt dit ook, maar er moet wel opgelet worden dat er niet een zwart vlak ontstaat. Probeer daarom ook altijd te werken met accenten. Doe bijvoorbeeld wel een zwarte broek en shirt aan, maar maak dit af met een gekleurd jasje.

Te wijde kleding

Wijde kleding verstopt niet enkel je eventuele vetrolletjes, maar ook jezelf. Je zult niks meer terugzien en juist daardoor verliest je lichaam een hoop charme en lijk je voller. Probeer in plaats hiervan juist de nadruk te leggen op dingen die jij mooi vindt, zoals je slanke taille of mooie decolleté.

Niet passende BH

Door een niet passende BH zullen er vetrolletjes ontstaan op je rug, terwijl je die normaal helemaal niet hebt. Hartstikke zonde! Kies dus liever een confectiemaatje groter, zodat hij met je lichaam werkt in plaats van tegen.

Lees ook: Bedankt mannen: onderzoek toont dat we 7 uur (!) extra werk in huishouden hebben door mannen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Margriet | Beeld: pxhere