Verminder je acne door een van deze ingrediënten aan je drankje toe te voegen


Wij doen dit voortaan altijd!

We dromen allemaal van een stralende huid. Helaas is niet iedereen gezegend met een zuivere huid en daarom is het zo ontzettend belangrijk om genoeg water te drinken en gezond te eten. Er zijn tal van crèmepjes die je een stralende huid beloven, maar je kunt je huid ook verbeteren door de volgende ingrediënten aan je water toe te voegen.

Als je een mooie huid wilt hebben, is het belangrijk om veel water te drinken. Je kunt je je huid een boost geven door de volgende ingredienten toe te voegen aan je drankje. 

  • Rauwe honing: deze smaakmaker heeft een antibacteriële werking en daar heeft een acnegevoelige huid zeker baat bij. Je kunt een huidmasker maken met rauwe honing in de hoofdrol, maar dat is soms wel een behoorlijk gesmeer. Wat je ook kunt doen is gewoon een paar druppels rauwe honing aan je water toevoegen om van de voordelen van dit goedje te profiteren.
  • Citroen: deze zure citrusvrucht geeft je spijsvertering een boost én reinigt je huid. Meteen toevoegen aan je drankje dus!
  • Kaneel: deze specerij is goed voor je bloedsomloop en dus ook voor je huid. Je kunt een snufje kaneel toevoegen aan je water, maar door de koffie is het ook erg lekker!
  • Appelazijn: het is een waar wondermiddeltje voor je lichaam. Appelazijn bevat tal van vitaminen en voedingsstoffen. Appelcider helpt je lever en nieren om gifstoffen af te voeren en het heeft een zuiverende werking op de huid. Wat wil je nog meer?

Lees ook: Ziet jouw huid er ook zo vermoeid uit? Déze tips helpen voor een frisse uitstraling!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: I Love Health, Healthline | Beeld: Pexels