De visagist van Kate Middleton zweert bij dít product voor een perfecte huid

Kate Middleton
En het is aan te schaffen voor een prikkie

Iedereen die de huid graag voorziet van een make-upje, weet hoe belangrijk het is om de huid voor het slapengaan goed schoon te maken. Door je huid goed en regelmatig te reinigen, heb je meer kans op een mooier en frisser gelaat. Ook heb je daardoor minder kans op het krijgen van onzuiverheden.

Visagist Arabella Preston weet alles over het krijgen van een perfecte huid. 

Egale huid
De een reinigt de huid graag met een washandje en de ander met een wattenschijfje en weer een ander beweert dat je je gezicht het beste onder de douche schoon kunt maken. Volgens de visagist van Kate Middleton is dít echter het product dat je het beste kunt gebruiken om de huid echt goed te reinigen.

Kate Middletons perfecte huid 
Zodra we Kate Middleton zien op de beeldbuis valt het ons iedere keer weer op dat de
Hertogin van Cambridge een prachtige huid heeft. Hoe ze dit heeft verkregen? Volgens Arabella dankt ze haar perfecte huid aan katoen flanel. Inderdaad, volgens de make-upartiest maakt een stukje stof hét verschil. Arabella laat aan The Cut weten dat je met katoen flanel je gezicht écht goed schoonmaakt. Katoenen flaneldoekjes zijn dé oplossing om een smetteloze huid te krijgen, deze Muslin Cloth leent zich zeer goed als reinigingsdoekje.

Lees ook: dit moet je eten voor een stralende huid 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Elle | Beeld: videostill