Deze vrouw is compleet onder de indruk van haar nieuwe uiterlijk na metamorfose

Metamorfose

Mary kan haar geluk niet op na de metamorfose

Het is het innerlijk dat telt, maar als jij je vanbinnen goed voelt, wil je dat aan de buitenkant ook graag uitstralen. Mary kan erover meepraten. De Amerikaanse zit vol energie, maar naar eigen zeggen heeft ze het uiterlijk van ‘een oude sok’. Mary dacht erg negatief over haar voorkomen, maar dankzij een beetje hulp van The Makeover Guy voelt ze zich als herboren.

Ze had niet verwacht dat er zo weinig van haar lange lokken over zou blijven.

Grijs

Mary vertelt dat ze al twintig jaar haar lokken in dezelfde kleur bruin blijft verven om haar grijze haar te verbloemen. Ze is het verven echter helemaal zat en wil haar grijze haar laten uitgroeien. Alleen blijft ze haar haar toch weer verven, omdat ze bang is om er oud uit te zien. The Makeover Guy weet er wel raad mee en besluit het haar van Mary helemaal af te knippen en haar lokken in een geheel andere kleur te verven, zodat de uitgroei niet op zal vallen.

Verbaasd

Dat de schaar in de lange lokken van Mary werd gezet, is niet iets waar Mary bepaald rouwig om is. Zodra ze het resultaat ziet van haar makeover is ze naar eigen zeggen met stomheid geslagen. “Ik ben er zo blij mee, dit is fantastisch”, weet ze vol verbazing uit te brengen. “Ik kan niet wachten tot mijn man dit ziet. We zijn morgen 27 jaar getrouwd. Meestal ziet hij het niet dat ik naar de kapper ben geweest”, grapt ze.

Bekijk hieronder de metamorfose van Mary.

 

Lees ook: Dit product kun je ter vervanging van je mascara gebruiken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The Makeover Guy | Beeld: Videostill YouTube