Handig: zó verdwijnen je wallen binnen 1 minuut

1 minuut wallen

Deze truc kunnen we allemaal gebruiken

Het overkomt ons allemaal weleens: wakker worden met wallen tot op je knieën. Een beeld waar we vaak niet blij van worden. Gelukkig is er een trucje waarmee je binnen een minuut van je wallen af bent! Je hebt er alleen een lepel voor nodig.

Bloedsomloop stimuleren

Of het nu komt door dat leuke feestje van gisteravond of de weinige uurtjes slaap die je hebt gehad, wallen zijn vervelend. Goed nieuws voor iedereen die zo snel mogelijk van die donkere kringen af wil: wij hebben een mega handige life hack. Het enige wat je nodig hebt is een lepel. Ja echt, een lepel. Druk een koude lepel kort op je wallen en ze zullen binnen no time wegtrekken! De kringen onder je ogen ontstaan door een slechte bloedsomloop en dat is precies wat de kou aanpakt. De kou van de lepel stimuleert de bloedsomloop en laat de bloedvaten samentrekken, waardoor de wallen dus sneller verdwijnen. 

Lepels bevriezen

Het enige wat je nodig hebt zijn twee koude lepels en een klein beetje voorbereiding. Leg het bestek een dag van tevoren in de koelkast of een uurtje van tevoren in de vriezer. Doe wel even een doekje om de lepel voordat je hem op de huid drukt. Een bevroren lepel rechtstreeks op de huis is pijnlijk en we willen natuurlijk niet dat de lepel aan onze wallen vast blijft plakken. Je kunt ook wat oogcrème op de wallen smeren voordat je de lepel aanbrengt. Druk de lepels met de bolle kant tegen de wallen aan. Binnen een paar minuten zijn je wallen als sneeuw voor de zon verdwenen!

Concealer

Als de wallen je ‘s ochtends overvallen en je hebt geen tijd om eerst twee lepels een uur in de vriezer te laten liggen, is er gelukkig nog een alternatief. Je kunt de wallen namelijk ook wegwerken met make-up. Breng een laagje concealer aan en er is niks meer te zien van die donkere kringen! Dit is natuurlijk ook de ideale oplossing als je niet zo’n zin hebt in koude lepels in de ochtend. 

Lees ook: Slaap jij slecht? Door deze 8 dingen te eten slaap je als een roos

Bron: Ze.nl | Beeld: Unsplash