Yessss! Lidl en Heidi Klum lanceren weer een kledingcollectie, hier word je hebberig van

heidi

Lidl en Heidi komen opnieuw met een geweldige collectie

De modewereld stond op haar achterste poten toen supermodel Heidi Klum een kledinglijn in samenwerking met budgetsupermarkt Lidl lanceerde. Modekenners bekeken de collectie aanvankelijk met de nodige scepsis, maar de eerste collectie Heidi & The City werd een doorslaand succes. Hierna volgde een speciale feestcollectie, #LETSCELEBRATE. En Heidi is (gelukkig) nog niet klaar met ontwerpen!

Op 5 maart lanceert Lidl de derde ‘Esmara by Heidi Klum’-collectie.

Lets Denim!
De naam #letsdenim maakt al een beetje de focus van de nieuwe lijn duidelijk: denim! En wij zijn helemaal gek op denim, dus blijer kun je ons niet maken. Via een persbericht laat de supermarkt weten dat het gaat om ‘een veelzijdige denimcollectie tegen typische Lidl-prijzen.’ Het is duidelijk een lentelijn, met jeansklassiekers die geïnspireerd zijn op zonnige, warme plekken als Malibu en Los Angeles. Volgens Lidl bestaat de collectie uit ‘zonnige, ongecompliceerde en stralende items’. Dat klinkt goed! Hieronder kun je een voorproefje zien van de stukken:

Lidl

Wat een ontzettend leuke kleding, wij willen alles hebben! We moeten alleen nog éven geduld hebben… De collectie is vanaf maandag 5 maart zowel in alle Lidl-filialen als online te vinden. Niet alleen leuk nieuws voor volwassen vrouwen, maar ook voor meisjes. Dit keer bevat de collectie ook kinderkleding!

Lees ook: dit bedrag aan ongedragen kleding hangt er in je kledingkast

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Glamour | Beeld Lidl©