Zeven manieren om je haar sneller lang te laten groeien

Met deze zeven manieren krijg je langere lokken

Sommige mensen zijn gezegend met een bos haar die maar blijft groeien zonder dat ze er ook maar iets aan hoeven te doen. Deze mensen krijgen binnen een half jaar lange, glanzende lokken. Ben jij niet zo’n gezegend persoon en wil je wel lange lokken? Dan kun je dat op deze zeven manieren proberen! 

Deze zeven manieren laten je haren sneller groeien.

1. Ga regelmatig naar de kapper

Ook al lijkt het een beetje vreemd om regelmatig naar de kapper te gaan en zo langer haar te krijgen, toch is het echt waar. Een knipbeurt laat je haar niet sneller groeien, maar de gespleten haarpunten die ontstaan als je je haar niet regelmatig knipt zorgen er wel voor dat je haar sneller afbreekt. Hierdoor lijkt het, als je regelmatig knipt, dus wel alsof je haar sneller groeit.

2. Ga niet blond

Ook al vind je een blondere look leuk bij de zomer passen en ben je er helemaal van overtuigd dat highlights je hele look zullen verbeteren, doe het niet. Je haar lichter kleuren kan alleen als je het blondeert, wat een hele aanslag is op je haar. Dit kan leiden tot meer gespleten haarpunten en afbreuk. Hoe minder chemische behandelingen je hebt, hoe beter je haar groeit.

3. Maak gebruik van de natuurlijke oliën

In je haar zitten natuurlijke oliën waar je gebruik van kunt maken om je bos gezond te houden. Om de natuurlijke oliën over je hele haardos te verdelen, kun je ‘s avonds voor je naar bed gaat je haar borstelen met een borstel met zachte haren.

Lees meer tips op de volgende pagina!

Pagina 1/2