Deze zomerse ongemakken herkent elke vrouw (en zo los je ze op!)

zomerse ongemakken

De zomerse ongemakken zijn op te lossen

We hebben al een aantal jaren geklaagd over het uitblijven van de zomer. Moeder natuur heeft geluisterd en dit jaar hebben we daarom niks te klagen. Oke, niet over het uitblijven van de zomer tenminste. De zomer is nou eenmaal niet de gemakkelijkste periode voor vrouwen en dat komt voornamelijk door de ongemakken die daardoor ontstaan. 

Zijn ze herkenbaar voor jou?

Schurende dijen

Laten we dan maar gelijk beginnen met de pijnlijkste van al deze ongemakken: de schurende dijen. Als je dat leuke korte jurkje of broekje aan hebt kunnen je dijen flink langs elkaar heen schuren en dat kan zorgen voor nare rode plekken die heel erg pijn doen. Het schuren van je dijen is gelukkig op te lossen. Spray bijvoorbeeld deodorant op je dijen, zodat ze minder vochtig worden. Gebruik hiervoor wel een antitranspirant.

Make-up is een no-go

De meeste vrouwen onder ons willen graag een beetje make-up op om er net dat beetje verzorgder en wakkerder uit te zien. Maar zelfs dat kleine beetje kan zorgen voor ongemakken in de zomer. Door het hevige zweten loopt zelfs dat kleine beetje mascara uit en zal je er binnen no-time uit zien als een panda in de zomer. Waterproof is een optie, maar dat is dan weer lastig te verwijderen. Keuzes, keuzes, keuzes.

Plakhaar

Doordat je zo erg zweet plakken je haren ook vast aan je hoofd. Het sliertige, bezwete haar plakt tegen je wangen en in je nek en daar wordt niemand echt blij van, toch? Kies dan liever voor een hoge staart of een zijwaartse vlecht. Hierdoor heb je veel minder last van zweet dat je haren bevochtigd.

Pagina 1/2