Dit dieet is verkozen tot beste dieet om mee af te vallen

dieet

Deze methode sleept opnieuw de titel van beste dieet in de wacht

Het nieuwe jaar is aangebroken en iedereen begint weer met het herpakken van zijn of haar normale ritme. Tevens zijn er weer velen die aan goede voornemens doen. De een wil gezonder eten en weer een ander wil graag een beetje afvallen. Geldt dat tweede voor jou en wil je graag een paar kilo’s kwijt door je aan een dieet te houden? Dan kun je je wellicht het beste wagen aan WW, oftewel Weight Watchers. Dit dieet is voor de negende keer op rij verkozen tot het beste afslankdieet in het ‘Best Diet Report 2019’.

Met dit dieet zou je veel resultaat boeken.

Dieet

Een van de grootste nieuwsplatforms van de VS, U.S News & World Report, bracht het ‘Best Diet Report 2019’ uit. Elk jaar neemt het een panel voor het platform de populairste diëten onder de loep en evalueert dit in hun dieetrapport. Het panel bestaat uit artsen, voedingsdeskundigen en specialisten omtrent diabetes, hartgezondheid, gewichtsverlies en menselijk gedrag. Uit de bevindingen van het panel bleek dat WW zowel het beste afslank dieet is als het dieet waarmee je het snelst afvalt. Tevens kreeg WW de tweede plek als dieet dat het makkelijkst te volgen is. Uit een studie die in 2013 werd geplaatst in The American Journal of Medicine bleek dat iemand met de ondersteuning van WW tot wel acht keer meer kan afvallen dan wanneer je wilt afvallen zonder ondersteuning.

Algemeen beste dieet

Het mediterraanse dieet sleepte de titel voor het beste dieet in het algemeen en voor je gezondheid in de wacht. Wie zich aan het mediterraanse levensstijl houdt eet weinig rood vlees, suiker en verzadigd vet. Wel wordt er veel groenten, fruit, noten, peulvruchten, volkoren granen, vis, gevogelte, olijfolie en magere zuivelproducten genuttigd.

Lees ook: Niet aan beginnen: het Pioppi dieet is niet goed voor je

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: HLN | Beeld: Unsplash