Je kunt nu 5500 euro betaald krijgen om de hele dag pasta, brood en chips te eten

Het zal voor sommigen een droomvacature lijken

Als je een bord pasta wilt eten, een punt pizza en nog een portie friet zul je in de buidel moeten tasten. Maar het kan dus ook andersom. Een multivitaminebedrijf in Engeland is bereid om je een flinke vergoeding te geven als je een maand lang pizza, pasta en brood eet. Slapend rijk worden is er niets bij.

Lekker is het zeker, maar of je dan wel al je vitamines kunt binnenkrijgen? Dat wil het multivitaminebedrijf gaan testen.

Flinke vergoeding

Het merk Feel is op zoek naar drie mensen die een maand lang ongezond willen eten in combinatie met het slikken van hun multivitamines. Hiervoor ontvang je een vergoeding van 5000 pond, wat neerkomt op 5560 euro. Van tevoren worden al je waardes getest en na de trial wordt dat ook weer gedaan om te kijken wat het effect van de multivitamines waren.

Géén vervanging

Het bedrijf wil duidelijk maken dat dit dieet absoluut niet gezond is en dat hun vitamines geen vervanging zijn van gezond eten. Daarom zoekt het merk mensen die sowieso al vrij ongezond eten. “We willen mensen op geen enkele manier aanmoedigen om onze vitamines te gebruiken als vervanging van gezonde voeding”, vertelt oprichter Boris Hodakel over de vitamines.

Onderzoek

“We willen gemiddelde mensen een dieet laten volgen zoals het gemiddelde Westerse dieet eruit ziet, onder streng toeziend oog van een dokter en voedingsdeskundige. Zo willen we erachter komen of onze vitamines inderdaad zo goed zijn als we denken.”

Solliciteren kan via de site van Feel. Wel zul je dan naar Engeland af moeten reizen en moet je boven de achttien jaar oud zijn.

Lees ook: Feit of fabel: slapen met een tampon is slecht voor je gezondheid

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: We Are Feel | Beeld: Unsplash