Op deze momenten kun je beter geen string dragen

Soms kun beter kiezen voor iets anders dan een string

Strings zijn perfect als je een strakke broek of rok wil dragen en daarbij voel je je ook nog eens supersexy. Toch zijn er situaties wanneer je de string beter links kunt laten liggen om geen gezondheidsgevaar te riskeren. Wij zetten die risicofactoren allemaal voor je op een rij. 

Risico’s wil je beperken.

Als je geen katoenen ondergoed draagt

Katoen heeft een hele goede luchtdoorlating, waardoor je huid kan ademen en de zuurgraad van je vagina op peil blijft. Dit is essentieel om infecties te voorkomen. Andere stoffen hebben deze eigenschap niet en houden daarbij ook nog vocht vast. Hierdoor is de kans op een schimmelinfectie als je een string draagt extra groot.

Als je sportkleding draagt

Sportkleding zit vaak erg strak en vooral dingen als hardloopleggings verstoren de luchtcirculatie. Als je zweet wordt deze kleding ook nog eens vochtig en dan is de groei van bacteriën iets onvermijdelijks. Door katoenen ondergoed te dragen voorkom je dat deze bacteriën in de vagina komen en een ontsteking veroorzaken.

Kort rokje

Korte rokjes zijn mooi en natuurlijk wil je mooi ondergoed aan, mocht er zich een situatie voordoen waarbij hij omhoog vliegt. Toch kun je beter een katoenen slipje aandoen. Als je namelijk met je blote kont op een bankje gaat zitten in bijvoorbeeld de bus, dan zijn daar veel bacteriën te vinden.


Pagina 1/2