Snurkt jouw partner? Zet dit fruit op je nachtkastje!

Snurkt jouw partner ook zo erg?

Een snurkende partner kan heel vervelend zijn. Het kan zelfs zo hard zijn dat jij er niet meer van kunt slapen. Je krijgt slapeloze nachten en dat zorgt weer voor de nodige irritaties. Er zijn zelfs huwelijken stuk gegaan door het gesnurk van een van de twee. Hartstikke zonde, omdat het zo makkelijk is op te lossen…

Plaats deze plant in je slaapkamer en je bent van het gesnurk verlost.

Oorzaak

Snurken wordt vaak veroorzaakt door een vernauwing van de luchtwegen, een vervormde huig of een scheef zittend neustussenschot. Hier kun je vaak niks aan doen. Toch zijn er ook factoren die het ronkende geluid veroorzaken, zoals; hormonen, overgewicht, hooikoorts, roken en alcohol.

Bromelia

Als je erg graag af wilt van het geluid -wat we ons goed kunnen voorstellen-, kan dit gelukkig door een Bromelia plant in je kamer te zetten. Deze plant wordt niet voor niets de ‘anti-snurkplant’ genoemd. Hij geeft ‘s nachts extra zuurstof af, waardoor je snel in slaap valt en het snurken sterk vermindert. De beste Bromelia plant die je kunt kiezen is de Bromelia-pineapple. Deze grappige plant met een ananas bovenin geeft veruit het meeste zuurstof af en is daarmee de beste plant. En kijk eens hoe leuk-ie is!

Lees ook: Dit is waarom je elke avond in een koude slaapkamer moet slapen

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Libelle BE | Beeld: pexels