Met dit trucje haal je binnen 3 minuten de knopen uit je nek

Een stijve nek kan behoorlijk lastig zijn in het dagelijks leven

Uren doorbrengen op kantoor, een stressvolle periode of slechte nachtrust? Het kunnen allemaal oorzaken zijn van een stijve nek. Deze nek vol met knopen zou je liefst dagelijks willen laten masseren, maar helaas gaat dat niet zomaar. Gelukkig kun je jezelf een handje helpen! Nee, je hoeft heus niet je eigen nek te masseren. Hier gebruik je een handig middel voor!

Waarschijnlijk heb je dit item wel ergens in huis rondslingeren.

Tennisbal

Je verwacht het misschien niet, maar een tennisbal kan zorgen voor een nek zonder knopen. Door op de juiste manier gebruik te maken van de tennisbal, verdwijnen die knopen in je nek als sneeuw voor de zon. Je doet dit door op de juiste manier met je nek over de tennisbal te rollen. Hallo budget nekmassage!

Hoe werkt het

Allereerst zoek je een rustige plek op in huis. Dit betekent dus niet middenin een woonkamer vol rumoer, wilde kinderen of drukke hond. Ga op je rug op de grond liggen en buig je knieën. Leg de tennisbal onder je nek en ga hier heel voorzichtig op liggen. Adem rustig in en uit en beweeg je hoofd voorzichtig van links naar rechts. Herhaal dit vervolgens de andere kant op. Ga jij het proberen?

Lees ook: Last van rode bultjes op je billen? Hier komt het door!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Well and Good | Beeld: Flickr, Aidan Jones