Moeder waarschuwt voor de verschoontafels voor baby’s op openbare toiletten

Dit is de reden waarom je nooit je kindje zomaar op deze verschoontafels moet leggen!

Het is eng tegenwoordig een ouder te zijn. Het hebben van zoveel informatie via het internet kan verhelderend zijn, maar het kan ook verontrustend zijn. Vooral als je iemand bent die vastzit aan de nieuws-apps op je telefoon (en eerlijk gezegd, wie is dat niet tegenwoordig?). Zo kwam ook deze waarschuwing van een moeder op Facebook voorbij over de verschoontafels voor baby’s op openbare toiletten en het gevaar ervan.

Een waarschuwing waar vele ouders van zullen schrikken…

Verschoontafels in openbare toiletten

Een bezorgde moeder, genaamd Jessica Wayman uit de Amerikaanse staat Indiana, deelde een verontrustend bericht. Via haar eigen Facebookpagina heeft ze een bericht geplaatst om haar vrienden en familie te informeren over de risico’s die zijn verbonden van het gebruik van verschoontafels in openbare toiletten. Volgens de moeder zijn deze plastic tafels niet alleen bedoeld voor het verschonen van vieze luiers, maar wordt het ook voor drugsverslaafden gebruikt om een nieuwe dosis drugs in te nemen.

Facebookbericht

De foto, die een aantal maanden geleden is geplaatst, is inmiddels al 176 duizend keer gedeeld. Nadat het bericht viraal was gegaan op Facebook, maakte Wayman een bewerking om mensen wat meer inzicht in het probleem te geven. Ze heeft onthuld dat ze op de hoogte is van dit verontrustende nieuws omdat ze zelf een herstellende drugsverslaafde is. Het is zeker een dappere erkenning van de moeder, en het is ook iets dat enige legitimiteit toevoegt aan dit verhaal.

Belangrijke waarschuwing

Zeer verontrustende informatie, maar het is ook heel belangrijk om te weten. Denk eraan, moeders en vaders, veeg die veranderende tafels schoon voordat je kleintje ermee in contact komt. Laten we onze baby’s gezond houden!

Lees ook: Emotionele afscheidsvideo waarin moeder zoontje afstaat ter adoptie gaat viraal

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: TipHero, Facebook | Beeld: Videostill, YouTube