Wil je graag een plattere buik? Dan zou je dít fruit vaker moeten eten

Eet jezelf een platte buik met dit fruit

Slechts weinigen zijn er van nature mee gezegend en de meeste dames moeten er hard voor werken: een platte buik. Nu hoef je natuurlijk geen buik zo plat als een dubbeltje te hebben, niks mis met een beetje ronding. Toch geeft een wat strakker fysiek je vaak een zekerder gevoel over jezelf.

Het is allereerst een kwestie van voeding en training, maar er zijn fruitsoorten die je ook een handje kunnen helpen bij het verkrijgen van een strakke buik.

Groene appels:
Die heerlijke, frisse Granny Smith appel helpt de darmen te reinigen, vet te verbranden en heeft een ontgiftende werking. Volgens onderzoeksresultaten die werden gepubliceerd in het wetenschappelijke tijdschrift Food Chemistry bevat de Granny Smith stoffen die langer voor een vol gevoel zorgen. Er werden meerdere appels ‘getest’ (onder andere de Golden Delicious, Braeburn en Royal Gala) maar de Granny bleek een positievere werking te hebben dan alle andere appelsoorten!

Ananas
Deze heerlijke tropische vrucht bevat bijzonder veel bromelaïne, een enzym dat helpt om proteïnen te absorberen en je lichaam grote hoeveelheden oplosbare vezels geeft. Dit helpt weer om giftige stoffen te elimineren en je darmgezondheid te bevorderen. Ananas werkt ook ideaal als natuurlijke eetlustremmer door de hoeveelheid fructose die het bevat en het heeft vochtafdrijvende eigenschappen! Ideaal voor een plattere buik dus.

Watermeloen
Je raadt het al: deze vrucht zit vol met water, maar liefst 92 procent! Dit helpt om je lichaam als het ware ‘door te spoelen’ en dit zorgt ervoor dat je opgeblazen buik een stúk minder wordt. Daarnaast bevat watermeloen nauwelijks calorieën maar krijg je er door het hoge vochtgehalte wel snel een vol gevoel van, ideaal als je wilt afvallen dus.

Lees ook: Kun je beter aardappelen of pasta eten als je wilt afvallen? Dít is het antwoord!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

 Bron: Nouveau | Beeld ter illustratie, Pexels