Last van een winterdip? Deze sterrenbeelden zijn er gevoelig voor

winterdip

Heb jij in de winter last van een sloom, somber en lusteloos gevoel?

De een fleurt op in de winter, terwijl een ander de dagen moeizaam doorkomt. Merk jij dat je in de koude wintermaanden een somber, moe en lusteloos gevoel ervaart? Deze sterrenbeelden zijn extra gevoelig voor een winterdip. 

Kreeft

Grote kans dat jij de hele winterperiode het liefst op de bank met een kleedje doorbrengt. Je bent niet zo’n fan van kou en daardoor krijg je sneller een winterdip. Het liefst breng jij de gehele winterperiode door op een tropisch eiland, maar dat is helaas niet voor iedereen weggelegd. Tip: schaf wat extra warme kleding en een goede winterjas aan.

Leeuw

Jij bent een feestbeest en brengt in de zomer het liefst iedere dag op een terras of zonnig festival door. In de winter blijven je familie en vrienden liever thuis, dus wordt er een stuk minder gefeest. En juist daardoor ligt een winterdip er bij jou als Leeuw al gauw op de loer. Klein voordeel: tijdens de feestdagen kan je je knaldrang weer even inhalen.

Schorpioen

Als Schorpioen ben je heel gevoelig voor je omgeving, dus ook het weer speelt hierin een rol. Grauw, donker en koud weer maakt je humeur tijdens de winterdagen niet veel beter. Als het aan jou ligt sla je de winter het liefst over.

Lees ook: Deze 4 sterrenbeelden houden het meest van reizen

Bron: &C | Beeld: Pexels