Wow: met dit alledaagse product kun je testen of je zwanger bent!

Dit product heb je altijd in huis!

Hoe oud je ook bent: vermoeden dat je zwanger bent terwijl dat niet de bedoeling is, kan even schrikken zijn. Te laat ongesteld worden of je opgeblazen voelen, kunnen ook andere oorzakken hebben, maar als je echt denkt aan een zwangerschap kun je het beste een test doen om dit uit te sluiten. 

Zo kan je testen of je zwanger bent.

Tandpasta
Of je blij of bang van het idee wordt, laten we buiten beschouwing maar we hebben wel een manier gevonden waarop je kan testen of je een reden hebt voor een feestje. Helemaal betrouwbaar is deze manier van testen niet, maar het is wel een manier om alvast te testen als je geen beschikking hebt over een zwangerschapstest. Het enige wat je nodig hebt – je gelooft het niet – is een tube tandpasta.

Schuim
Deze test kan je het beste ‘s ochtends vroeg doen als je je ochtendplas in de wc wil lozen. Op dat moment zit het zwangerschapshormoon HCG in een grote hoeveelheid in je urine, áls je zwanger bent. Plas in een potje en meng een deel van je urine met een even groot deel tandpasta. Laat het even vijf minuten staan. Gebeurt er niets? Je bent waarschijnlijk niet zwanger. Gaat de tandpasta echter schuimen? De kans bestaat dat je wel zwanger bent. Koop een goede test voor de zekerheid of ga naar de huisarts.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Pixabay