Euh.. Apart? Er bestaat nu friet met dit hele bijzondere sausje…

Zou jij het uitproberen?

Een patatje op zijn tijd is misschien niet heel gezond, maar wel heel erg lekker. Vooral goedgebakken friet met een dikke klodder mayonaise: wij kunnen er onze handen niet vanaf houden. 

Maar een frietje met dit vreemde sausje wordt toch wel iets minder aantrekkelijk.

Vreemde combinatie

We zijn helemaal niet wars van vreemde smaakcombinaties: toen we hoorden dat de McDonald’s met een zoete aardappelvariant van patat kwamen we daarna ook nog lazen dat je frietjes het beste kunt eten met een glaasje champagne erbij waren we hartstikke enthousiast. Maar de combinatie van zoute en knapperige patatjes met een red velvet-chocoladesausje eroverheen gedruppeld klinkt zelfs ons een beetje vreemd in de oren.

Melkchocolade

Maar het is wel precies wat Hands Off My Chocolate en Frietboutique samen hebben bekokstoofd: gezamenlijk introduceren zij friet met red velvet-chocoladesaus. Het is niet de eerste keer dat de twee bedrijven een ietwat vreemde samenwerking aangaan: eerder introduceerden zij al een frietje met melkchocoladesaus, wat een razend succes werd. Wij zijn benieuwd of de combinatie van gefrituurde aardappel en red velvet-chocolade ook zo’n daverend succes zal worden..

 

Lees ook: Hierom zou je altijd friet moeten eten als je geniet van een glaasje champagne

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Viva | Beeld: Instagram