Shoarma- en tostiliefhebbers opgelet: zó maak je de kapsalontosti!

kapsalontosti

De bedenker van deze tosti mogen ze wat ons betreft kromhangen met medailles!

Hoe lekker is het om even snel een tosti voor jezelf in elkaar te flansen? De een belegt ‘m gewoon met kaas, de ander doet chic met ham, kaas en ananas en weer een ander gaat voor de capresetosti. Ben je op zoek naar veel meer variatie op de tosti dan dat? Dan hebben wij een goed idee: maak deze kapsalontosti! 

Dit heb je nodig: 

  • 2 sneetjes brood
  • 3 eetlepels geraspte kaas
  • 3 eetlepels shoarmavlees
  • ½ tomaat
  • 3 blaadjes sla
  • 1 theelepel sambal
  • knoflooksaus voor erbij

Zo maak je het:

  • Bak de shoarma in een pan met een beetje olijfolie in ongeveer acht minuten gaar. Snijd de tomaat in kleine stukjes.
  • Smeer de broodjes in met sambal. Beleg een sneetje brood met de gebakken shoarma, stukjes tomaat en bestrooi met kaas. Leg een ander broodje er bovenop en doe in het tosti-ijzer.
  • Bak de tosti in het ijzer totdat hij grillstrepen heeft. Leg er een stuk sla bovenop en serveer hem dan met knoflooksaus.

Lees ook: Hamburgerfans opgelet: deze cheeseburger-ovenschotel is je droom!

Dit recept bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Viva | Beeld: archief Kookfans