Tijd voor een cocktail: zo maak je Pina Colada 43

Pina Colada 43

Gemaakt in een handomdraai!

Nog even en dan begint de zomer officieel. Als de mussen van het dak vallen, zoeken we graag verkoeling in het water én in de vorm van een koele versnapering. Als we mogen genieten van zomerse temperaturen eten we raketjes bij de vleet en doen we ons ook graag te goed aan een heerlijke cocktail. Maar wat herkenbaar? Probeer deze heerlijke Pina Colada met Licor 43 dan eens uit!

Wat heb je nodig voor één grote Pina Colada 43?

  • 50 milliliter Licor 43
  • 60 milliliter ananassap
  • 50 milliliter romige kokosmelk
  • 1 citroenpartje
  • 5 kleine stukjes ananas + extra om te garneren
  • IJsklontjes
  • Munt, om te garneren

Wat moet je doen?

  • Doe de Licor 43, ananassap en kokosmelk in een shakebeker. Knijp 1 citroenpart boven de shakebeker uit en voeg de stukjes ananas toe. Doe ook wat ijsklontjes in de shakebaker.
  • Schud net zo lang tot alles goed is vermengd.
  • Schenk de Pina Colada 43 in een groot glas en garneer met extra ananas en muntblaadjes.
  • Geniet ervan!

Lees ook: Cocktailrecept: roze señorita’s

Bron: Simply Cocktails | Beeld: Videostill