Het gaat om het idee: 5 leuke cadeautips voor Valentijnsdag

valentijnsdag cadeautjes

Je partner zal van elk cadeautje blij worden

Zie jij jezelf niet zo snel tussen honderden waxinelichtjes, gehuld in een spannende lingerieset je geliefde middels een romantisch gedicht de hemel inprijzen? Maak je niet druk, want dit hoeft ook helemaal niet. Valentijnsdag is een leuke dag om je geliefde in het zonnetje te zetten, maar probeer er absoluut niet te veel om te stressen. Van deze 5 cadeautjes gaat je lief heel blij worden – zonder dat het je allerlei kopzorgen of een persoonlijk faillissement bezorgt. 

1. Eten

Met stip op nummer één staat eten. Of het nu een ontbijtje op bed, een chocoladereep of een lading met snoep is: we worden er allemaal blij van. Verras je partner met een zelfgebakken taart, een speciaal driegangen menu of een ontbijt op bed. Dit hoeft absoluut niet veel geld te kosten, het gaat om de moeite die je erin hebt gestopt.

2. Waardebonnen

Verras je partner met een zelfgemaakt cadeautje en hij of zij gaat dit hoe dan ook geweldig vinden. Maak bijvoorbeeld een aantal waardebonnen, die je partner de komende tijd mag uitgeven. Denk aan een kopje koffie in een koffietentje, een uitgebreide massage of een ontbijt op bed. Hoe leuk is dat?

3. Datenight

Zorg ervoor dat je partner en jij op Valentijnsdag nog geen plannen hebben, want er gaat een heuse date night plaatsvinden. Ga gezellig samen een hapje eten – of uitgebreid koken – en plan vervolgens een leuke activiteit. Wat dacht je van een spelletjesavond, een potje poolen of een bezoekje aan het casino?

4. Persoonlijke brief

Jij bent gek op je partner om waarschijnlijk ontelbare redenen. Het is logisch dat je deze redenen niet dagelijks aan je partner vertelt – en dat hoeft natuurlijk ook helemaal niet. Toch is Valentijnsdag een leuke dag om je partner eens in het zonnetje te zetten en dit soort dingen juist wel te delen. Pak een pen en papier en schrijf een ouderwetse brief aan je partner. Stuur ‘m op of stop de brief stiekem in zijn of haar tas. Wedden dat dit goed in de smaak gaat vallen?

5. Maak een pakketje

Is je partner gek op een bepaald soort chips en kan je lief niet zonder zijn of haar favoriete douchegel? Schaf al die kleine dingen aan en stop het samen in een pakketje. Dit pakketje laat zien hoe goed jij je partner wel niet kent. En geef maar toe: hoe leuk is het als iemand al die kleine dingen van je onthoudt?

Lees ook: Hoe is Valentijnsdag eigenlijk ontstaan? Zó zit de vork in de steel

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Beeld: Unsplash