7 manieren om je relatie een boost te geven

4. Verander de indeling van je slaapkamer

Stellen geven hun relatie weleens wat meer pit door tussen de lakens te duiken in luxe hotels. Maar de ambiance van een hotelkamer kun je ook thuis creëren. Velen laten de slaapkamer jaren voor wat het is. Het is voor sommigen simpelweg niet hun prioriteit, omdat gasten de slaapkamer niet zien, maar de woonkamer en keuken bijvoorbeeld wel. Dit is dan ook de reden waarom de woonkamer en keuken wellicht vorig jaar nog een make-over hebben gekregen, maar de slaapkamer nog steeds in dezelfde staat is als vijf jaar geleden. Zet nu je slaapkamer op nummer één en geef de muren opnieuw een likje verf, koop die comfortabele kussens en zet spullen op een andere plek. Verandering zorgt wellicht voor nieuwe -leuke- triggers.

5. Praat over intimiteit

Je kunt je relatie uit de sleur halen door op onverwachte momenten van bil te gaan of het daarover te hebben. Stuur elkaar bijvoorbeeld op een geheel verrassend moment een spannend appje. Praat bovendien ook over wat je wel en niet fijn vindt als jullie de horizontale tango uitvoeren en vraag ook wat de ander fijn vindt. Zo kun je ook het leven in de slaapkamer wat spannender maken.

6. Zoen vaak

Als je net met iemand samen bent, wil je continu bij diegene zijn en hem of haar aanraken en zoenen. Blijf hiermee doorgaan! Houd elkaars hand vast als je naar de winkel loopt en zoen elkaar vaker en langer! Druk niet zomaar een kus op de mond van je partner, maar neem er wat meer de tijd voor. Door elkaar vaker te zoenen en aan te raken, blijf je verbonden met elkaar.

7. Plan een vakantie

Ook als je de exacte datum nog niet weet, is het fijn om ergens naartoe te leven. Het geeft jullie iets om naartoe te werken en te plannen. Door samen alvast het plezier te hebben van het plannen, kan het er voor zorgen dat je dag wat minder monotoom voelt dan normaal.

Pagina 2/2

Lees ook: Juist of onjuist: voor fysieke aantrekkingskracht is het gezicht het belangrijkst

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Bedrock, Your Tango | Beeld: Pexels