Vrijgezelle dames opgelet: waarom januari de beste maand om te daten is

daten januari

Ben jij op dit moment aan het daten?

Tegenwoordig is dat daten lang niet zo makkelijk meer. Natuurlijk zijn er verschillende datingsites- en apps, maar of dat het nou eenvoudiger maakt? Als we onze (groot)ouders mogen geloven, was daten in de vroegere tijden toch een stuk minder complex. Maar geef de moed niet op. Jouw prins(es) op het witte paard komt nog wel. Op het juiste moment beginnen is al het halve werk. Begin daarom in januari met daten. 

Leegte opvullen
Als je al als vrijgezelle vrouw wilt daten, dan moet je dat zeker in deze maand doen. De reden? Het begint allemaal eigenlijk al in december. Vrienden, familie, iedereen is gezellig bij elkaar tijdens de feestdagen. Maar dit houdt ook vaak in dat mensen geconfronteerd worden met het feit dat ze alleen zijn. De een vindt dat fijn, maar de ander had toch graag met zijn of haar geliefde aan het kerstdiner gezeten. Wat zijn dan betere voornemens dan in januari de datingwereld te gaan verkennen?

7 januari
Deze bevindingen komen deels voort uit de datingsite Match.com. Hier hebben ze namelijk bekend gemaakt dat de website het drukst bezocht wordt in de maand januari. Met name op 7 januari. Op deze dag schijnen de meeste mensen zich aan te melden op een datingsite. En het hoeft natuurlijk allemaal niet online; ook in de kroeg, de sportschool of op het werk zijn meer mensen ervan bewust om te gaan daten. Misschien dit jaar dan toch niet alleen met Valentijnsdag?

Lees ook: Broodje aap of…? Als je déze vragen aan iemand stelt, schijn je meteen verliefd te worden

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Beautify | Beeld: Pexels