Bezorgd: ‘Ik heb mijn vriendin per ongeluk betrapt op Tinder’

Tinder

‘Tot mijn verbazing zag ik dat ze vijf meldingen had van Tinder!’

Roy* heeft sinds 2020 een relatie met zijn vriendin Kristel. Hun relatie heeft up’s en downs gehad, maar door de komst van hun zoontje lijkt hun relatie weer de goede kant op te gaan. Totdat Roy ineens in Kristel haar telefoon ziet dat ze Tinder heeft gedownload. Op Reddit doet hij zijn verhaal.

Betrapt

“De titel spreekt voor zich, maar ik moet echt weten of dit iets is waar ik me zorgen om moet gaan maken”, opent Roy. “Terug in maart 2021 lagen we samen in bed door Kristel haar telefoon te scrollen. We konden niet slapen en zochten dus iets om de tijd te doden. Tijdens het scrollen merkte ik ineens op dat het Tinder icoontje op haar achtergrond stond”, vervolgt Roy.

“Ik keek verbaasd op en vroeg Kristel waarom ze die app op haar telefoon had. Ze verzon snel een smoesje en zei me dat het per ongeluk gedownload moest zijn toen ze haar telefoon aan het updaten was. Ze zag aan mijn gezicht dat ik haar niet geloofde, maar bleef het toch volhouden. Ik was te moe om ertegenin te gaan omdat het al erg laat was, dus ik heb het maar gelaten voor wat het was.”

Waarheid

Roy schrijft dat Kristel de volgende ochtend toch een schuldgevoel kreeg en hem heeft verteld dat ze had gelogen en dat ze het had gedownload, omdat ze ongelukkig was in hun relatie. “Ze vertelde me dat ze niet écht een account had aangemaakt, maar dat ze de app gewoon had gedownload. Het voelde als een enorme klap in m’n gezicht, omdat Kristel mij juist altijd beschuldigd van vreemdgaan”, schrijft Roy gefrustreerd. “Ik probeerde het die dag uit te maken, maar ze zei dat het een vergissing was en ze smeekte om vergeving, dus ik vergaf haar.”

Opnieuw betrapt

“Even terug naar nu. We hebben samen een zoon waar ik heel erg veel van houd. Toch was hij een ‘foutje’ omdat we eigenlijk niet zwanger wilden worden”, vertelt Roy. “Vanmorgen deed ik een nieuwe ontdekking. Kristel is even bij haar ouders op bezoek met onze zoon, waardoor ik bezig kon met een verrassing voor haar.” Hij vertelt dat hij concertkaartjes wilde printen voor Kristel om samen naartoe te gaan als verrassing.

“Ik denk dat ze was vergeten om uit te loggen op haar e-mail, waardoor ik haar mails kon zien. Tot mijn verbazing zag ik dat ze vijf meldingen had van Tinder! Ze had de app blijkbaar twee keer gedownload in 2020, twee keer in 2021 en een keer in 2022. Ik heb screenshots genomen van het bewijs om haar hiermee te confronteren. Ik weet alleen niet wanneer ik dit moet doen of dat ik dit überhaupt moet doen. Wat is jullie advies?”

Wat zou jij Roy adviseren?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de man zijn verhaal onder de naam throwaway0926x.

Lees ook: ‘Ik wil niet naar de begrafenis van mijn ex-beste vriendin haar man’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest.

Bron: Reddit | Beeld: Pexels