Bruid wil dochtertje (3) van aanstaande niet op bruiloft: ‘Zij is zijn fout, niet de mijne’

“Ik heb ‘geen kinderen’ op de uitnodiging geschreven, maar hij begreep de hint niet”

Dat je die ene kennis niet op je bruiloft wilt hebben is tot daaraan toe, maar het kind van je aanstaande er niet bij willen hebben is totaal andere koek. Het klinkt als een onwaarschijnlijk scenario, maar het blijkt voor deze ene bruid toch het geval te zijn. In een besloten Facebookgroep vroeg ze om advies, maar op veel sympathie kon de bruid in spe niet rekenen.

In de Facebookgroep vroeg de vrouw hoe ze aan haar aanstaande echtgenoot kon vertellen dat ze zijn 3-jarige dochter niet op hun grote dag wil hebben.

Bruiloft

Volgens De Telegraaf was de aanstaande bruid in kwestie lid van een Facebookgroep waarin mensen nare herinneringen aan hun huwelijk met elkaar delen. De vrouw vond dit blijkbaar de plek bij uitstek om haar dilemma aan anderen voor te leggen. “Hoe vertel ik mijn verloofde dat ik zijn dochter niet op onze bruiloft wil?”, is hoe ze haar bericht start.

Geen kinderen

“Ik heb ‘geen kinderen’ op de uitnodiging geschreven, dus ik dacht dat hij mijn punt wel zou begrijpen, maar hij blijft steeds noemen dat zij er ook bij zal zijn”, vervolgt ze haar bericht. Het duurde niet lang of de vrouw kreeg een paar opmerkingen naar haar hoofd geslingerd waar ze niet blij van werd. Ze gaf deze mensen daarom nog even een extra uitleg: “Ik heb dit bericht aangepast, want mensen blijven me domme vragen stellen. Ze is drie jaar oud. Ik trouw met hem, niet dat gedrocht van zijn kruis. Het is zijn fout, niet de mijne. Ik wil niet dat ze erbij is, want ze is f**king veeleisend en zorgt ervoor dat alles altijd om haar draait EN ik heb gezegd: geen f**cking kinderen!”

Kritiek

Erg geliefd maakte de vrouw haarzelf niet met haar bericht. Veel mensen noemen de bruid ‘een vreselijk mens’ en velen zijn ervan overtuigd dat het huwelijk niet lang stand zal houden.

Lees ook: Man vraagt of vrouw ‘niet genoeg van hem houdt’ om zwangerschapskilo’s te verliezen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Telegraaf | Beeld: Pixabay