Zien: bruid overvalt partner op werk en eist ter plekke een bruiloft

bruid eist bruiloft

De vrouw had ook meteen een pastoor én bruidsmeisje meegenomen

Stel dat je wilt trouwen, maar je partner komt maar niet met dat aanzoek. Het kan heel vervelend zijn en de nodige frustratie opleveren. Bij een Amerikaanse vrouw liep die frustratie echter wel heel hoog op. Daarom besloot ze heft in eigen handen te nemen. De bruid overviel haar partner op het werk en eiste ter plekke te trouwen.

Bijzonder tafereel 

De bijzondere actie van de Amerikaanse vrouw vond plaats in een winkel in Las Vegas. Een winkelende vrouw legde het tafereel vast en plaatste de video’s op TikTok. Hierin is te zien hoe de wanhopige bruid op haar partner afstapt in de winkel waar hij werkt. En dat deed ze niet zomaar. Nee, ze verscheen in een witte bruidsjurk (mét bijpassend mondkapje), op hakken en met opgestoken haar. Helemaal in stijl! 

@boymom_ashley

Part 1. The best part of my week🤣 watched this woman hunt her man down that works at target !!  #target#bridzilla#lasvegas

♬ original sound – Ashley

Nú trouwen

“Twee jaar geleden zijn we verloofd en heb je deze ring om mijn vinger geschoven”, begint de vrouw tegen haar partner. “Het is nu écht tijd om het te doen, anders is het klaar. We gaan nú trouwen, anders ben ik weg.” Haar partner wordt flink voor het blok gezet. Terwijl de vrouw haar man probeert over te halen, staat het bruidsmeisje al klaar met bloemen én is er een pastoor aanwezig om het huwelijk ter plekke te voltrekken. “Trouw met me. Gewoon nu! Ik heb een pastoor en dit is mijn bruidsmeisje”, legt de vouw uit.

Veel bekijks

Na de confrontatie lijkt de bruid zich ineens te beseffen dat ze met een heel ongewoon tafereel bezig is. Ze heeft dan ook flink wat bekijks getrokken met haar hele entourage. “Hey allemaal”, zegt ze zwaaiend naar alle geamuseerde klanten. “Ik probeer hem eindelijk zover te krijgen dat hij zich aan me bindt.” Uh ja, dat was inmiddels wel duidelijk. 

Meteen trouwen

“Of we trouwen nu, of het is over”, besluit de vrouw haar betoog. De filmende klant probeert het stel aan te moedigen door “doe het” te roepen. Of die aanmoediging heeft gewerkt, is niet duidelijk. Het volgende moment zien we dat de bruid de winkel met klikkende hakken verlaat, gevolgd door het bruidsmeisje en de pastoor. Terwijl de vrouw laat vallen dat ze aan het trillen is, vraagt haar partner zich vooral af waarom niemand hem heeft ingelicht. Of het gaat om een stunt is niet duidelijk. Hoewel het in Las Vegas mogelijk is om meteen te trouwen, zijn er (nog) geen filmpjes van een daadwerkelijke bruiloft.

@boymom_ashley

The best part of my week🤣 part 2 watched this woman hunt her man down that works at target !! #target#bridzilla#lasvegas#fyp#fypシ

♬ original sound – Ashley

Lees ook: Bibi Breijman over relatie met Waylon: ‘We hebben het weleens over trouwen’

Bron:Metro, TikTok | Beeld: Pexels