Ja ik wil: op deze datum geven de meeste koppels elkaar het jawoord

De meeste koppels kiezen niet voor het voorjaar

Een aangename temperatuur, veel zonnestralen en geen regendruppels: dit zijn de factoren waaruit een perfecte trouwdag bestaat. Voor veel koppels is het weer de grootste stressfactor, aangezien je hier totáál geen invloed op hebt. Maar voor welke datum kies je dan? Ga je voor het voorjaar of wacht je de nazomer af? Voor alle twijfelaars: uit onderzoek blijkt dat dit de meest gekozen trouwdatum is!

Dit is de dag waarop de meeste koppels trouwen

21 september

Uit een trouwrapport van Wayfair blijkt dat 21 september de populairste trouwdatum is. Waarom? Omdat veel koppels kiezen voor een temperatuur die niet te warm, maar ook niet te koud is. Daarnaast is er op deze datum weinig kans op regen en is de temperatuur in de avond perfect voor een feestje. Kortom: een veilige keuze!

Zaterdag

Naast de temperatuur op deze dag, is het ook een dag in het weekend. De zaterdag is bij veel koppels een favoriet. Best bijzonder, aangezien je op een doordeweekse dag minder diep in de buidel hoeft te tasten. Op een zaterdag hoeven veel gasten natuurlijk niet te werken, waardoor iedereen met gemak op jouw feestje kan komen.

Lees ook: Yay or nay: dit is de nieuwste trend op het gebied van trouwjurken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Flair | Beeld: Unsplash