Echte liefde: deze vrouw kreeg een donornier van haar Tinder-match

It’s a (kidney) match!

Een relatie overhouden aan Tinder is iets wat niet iedereen voor elkaar weet te schoppen, maar een nieuwe nier vinden via de dating app lijkt ons toch wel een beetje mission impossible. Toch was dit het geval voor Alana Duran.

Wat een swipe naar rechts teweeg kan brengen…

Auto-immuunziekte
In 2011 werd bij Alana Duran de auto-immuunziekte Lupus gediagnosticeerd. Een nieuwe nier was wat Alana nodig had. Haar hele familie liet zich testen om te onderzoeken of ze een match waren, maar geen enkel familielid bleek geschikt te zijn, daarom werd Alana op een wachtlijst geplaatst.

Tinder
Op Tinder leerde Alana haar vriendin Lori Interlicchio kennen. En hoewel velen hun geliefde nog weleens willen verrassen met een lekker luchtje of een doosje bonbons, deed Lori iets anders: ze doneerde haar nier aan haar vriendin. Niet alleen op Tinder waren ze een match, maar ook op medisch gebied!

Romantisch
Het nieuws dat Lori haar vriendin een nier wilde geven, bracht ze ook nog eens heel mooi. Ze gaf haar vriendin een doos met daarin een briefje met de tekst: ‘Tatoeages zijn cool, maar ik heb liever matchende littekens.” Ook had Lori een afbeelding toegevoegd van Tinder scherm met daarop: ‘It’s a Match’. Al snel bleek het om een andere match te gaan dan Alana dacht!

Bekijk hieronder de mooie video:

Lees ook: Door dit ingrediënt aan je eten toe te voegen, verbrand je drie keer sneller vet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NSMNL | Beeld: Pixabay