Dit is hoe het nu gaat met het model van de bouquetromannetjes

fabio bouquetromannetjes

Herken jij Fabio nog terug?

Als je ooit een bouquetromannetje hebt gekocht, dan is er een grote kans dat je Fabio op de cover hebt zien stralen. Maar: de inmiddels 62-jarige man met zijn gespierde borstkas en wilde haren heeft zélf de ware liefde nog niet gevonden.

Fabio

De naam Fabio zegt je misschien niet zoveel. Maar in de jaren tachtig en negentig was de Amerikaan met Italiaanse roots niet weg te denken uit de schappen. Hij prijkte namelijk op menig bouquetromannetje: gespierd, gebruind, en natuurlijk met zijn lange manen wapperend in de wind. Fabio werd zo het ideaalbeeld van de perfecte man.

Single?

Maar wat blijkt nu: ondanks zijn centrale rol op de cover van boeken vol hartstocht en romantiek is Fabio nog altijd single. Hij heeft op de cover van welgeteld 1300 boeken gestaan, maar zijn eigen liefdesleven staat behoorlijk stil. In 1993 had hij een relatie die op de klippen liep. Aan het Amerikaanse blad People vertelt hij dat hij daar nog niet overheen is gekomen. “Ik heb haar niet goed behandeld. Zij wilde settelen, maar ik was nog te wild.”

Zelf solliciteren

Mocht je geïnteresseerd zijn in de prachtige Fabio, dan heb je een paar punten waar je aan moet voldoen. Fabio vertelt aan People: “Ze moet geen problemen hebben met de natuur, en niet bang zijn voor insecten.” Ook wil hij het liefst een vrouw die grappig is en niks heeft met social media. Hij heeft er een flinke hekel aan namelijk en is dan ook niet op Instagram of Twitter te vinden. Oh, en: de 62-jarige wil nog wel kinderen. Dus, als jij dit wel ziet zitten: meld je dan bij Fabio Lanzoni.

Lees ook: Andrew vertelt over zijn tijd als topless model in een kledingwinkel

Bron: People | Beeld: Brunopress