Stap jij binnenkort in het huwelijksbootje? Zo houd je de kosten zo laag mogelijk

huwelijksbootje

Zo geef je net wat minder geld uit aan je droomdag

Veel vrouwen dromen over de dag waarop ze in het huwelijksbootje stappen. De een zwijmelt weg bij de gedachten aan een prachtige jurk en weer een ander fantaseert over een groot feest. Helaas kan een bruiloft behoorlijk in de papieren lopen. Aaf Brandt Corstius schreef het boek Trouwboekje en weet maar al te goed dat een bruiloft een rib uit je lijf kan kosten. Daarom deelt ze een aantal tips om een beetje te besparen op de dag van je leven.

Handig om te lezen!

Nodig minder gasten uit

Het is hartstikke leuk om de gehele dag omringd te zijn door vrienden en familie, maar dat kan behoorlijk prijzig zijn. Je kunt ervoor kiezen om minder mensen uit te nodigen voor het diner en de rest voor de ceremonie en het feest, een ceremonie kan immers ook best ’s avonds. Door met een kleiner clubje te dineren bespaar je al snel behoorlijk wat geld.

Trouw thuis

Ook thuis, in de achtertuin of in het park kun je een leuke bruiloft vieren. Vaak een stuk goedkoper dan een locatie afhuren!

Versiering

Je hoeft heus geen dure decoratiespullen aan te schaffen om de boel op te fleuren. Bij winkels als Action en Wibra kun je ook prachtige spullen bemachtigen. Een ander idee is om op Marktplaats te kijken naar bruiloftspullen.

Gratis trouwen gemeente

Check op welke dagen je jouw geliefde gratis het jawoord kunt geven in jouw gemeente. Veel gemeentes bieden op maandagochtend gratis huwelijksvoltrekkingen aan.

Meer tips lezen om te besparen op je bruiloft? Lees die op de volgende pagina!


Pagina 1/2