Dit is het huwelijksgeheim van ‘power couple’ Victoria en David Beckham

Het stel is al meer dan 20 jaar gelukkig met elkaar

Met alle media-aandacht, vier kinderen en verschillende verhuizingen naar het buitenland zijn de Beckhams nog altijd samen. Het lijkt tegenwoordig bijna ongewoon, maar Victoria en David Beckham bewijzen het tegendeel en zijn al meer dan 20 jaar getrouwd. Het geheim van dit onvoorwaardelijke huwelijk? Dat deelt Victoria maar al te graag.

In een interview met American Broadcast deelt Victoria haar huwelijksgeheim.

Prioriteiten

Wanneer journalist Hoda Kotb aan Victoria vraagt wat het grote geheim van haar huwelijk is, antwoordt Victoria vrij direct: “De kinderen zijn onze eerste prioriteit.” De modeontwerpster vult aan: “Alles wat we doen, draait om de kinderen.” De twee werken enorm hard, maar houden een gezin met vier kinderen draaiende.

Communicatie

Met veel hulp van beide ouders en een goede communicatie tussen Victoria en David loopt alles op rolletjes. “We supporten elkaar en hebben veel geluk dat we elkaar gevonden hebben. Samen groeien we verder”, vult Victoria aan. Toen de twee elkaar leerden kennen was het liefde op het eerste gezicht. “Inmiddels is communicatie de sleutel tot succes”, geeft Victoria aan.

Flink gezin

De modeontwerpster geeft aan dat ze veel van haar gezinnetje houdt. Een flink gezin, aangezien Victoria en David samen vier kinderen hebben. Met Brooklyn (20), Romeo (17), Cruz (14) en Harper (8) hebben David en Victoria hun handen vol. “Door de juiste focus en hard te werken houdt het huwelijk stand”, aldus Victoria.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Birthday Romeo x 🎂 🎁 🍰 I cant believe u are 17 today!!! We are so proud of u and love u so so much xxxx ✨✨✨✨✨

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy Chinese Valentine’s Day to those celebrating today x kisses x

Een bericht gedeeld door Victoria Beckham (@victoriabeckham) op

Lees ook: Welke van de 11 seksuele persoonlijkheidstypes ben jij?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Her | Beeld: Videostill YouTube