‘Ik ben erachter gekomen dat mijn verloofde is vreemd gegaan’

verloofde

‘Ze is met hem mee naar huis gegaan, maar ik wil jullie al deze details liever besparen’

De verloofde van Rutger* heeft een maand geleden haar vrijgezellenfeest gehad in een populaire stripclub in Amsterdam. Hun trouwdatum is volgende week donderdag, waar hij heel erg naar uitkeek. Totdat hij erachter is gekomen dat zijn verloofde is vreemdgegaan met een stripper. Op Reddit uit hij zijn frustraties en vraagt hij om advies.

Vrijgezellenfeest

”De bruidsmeisjes die mee waren met mijn vrouw tijdens haar vrijgezellenfeest, waren haar vriendinnen en mijn zus”, begint Rutger zijn verhaal. ”Ik vond het erg leuk voor mijn verloofde dat haar vriendinnen dit hadden georganiseerd en vertrouwde haar ook voor de volle 100%. Totdat ik erachter kwam dat ze me heeft bedrogen met een stripper uit de stripclub. Ze is met hem mee naar huis gegaan, maar ik wil jullie al deze details liever besparen.”

Bewijs

”Mijn zus liet me een paar dagen geleden video’s zien, zodat ik met eigen ogen kon zien wat mijn verloofde heeft uitgespookt die nacht.” Op de filmpjes was te zien dat Rutgers verloofde innig stond te dansen met meerdere mannen en zoenend met een stripper in een taxi stapte. ”Ik vroeg mijn zus waarom ze me dit niet veel eerder had laten zien, waarop ze antwoordde dat de andere bruidsmeisjes zeiden dat ze dit beter niet kon doen. Maar mijn zus begon zich schuldig te voelen en kon dit niet voor zichzelf houden. Ik stuurde mijn verloofde meteen al het bewijs en zette mijn telefoon uit voor de nacht”, vervolgt Rutger. ”Ik heb mijn koffers gepakt en ging meteen naar een hotel.”

Gemiste oproepen

”Toen ik wakker werd, had ik honderden gemiste oproepen en appjes van mijn verloofde en haar familie. Ze vertelden me allemaal dat ze dronken was en dat dit nooit had mogen gebeuren. Ze smeekten me om de bruiloft niet af te blazen.” Rutgers verloofde belde hem om de minuut, maar hij vertikte het om op te nemen en haar excuusjes te moeten aanhoren. ”Haar vader daarentegen nodigde me uit voor een lunch. Hier ben ik naartoe gegaan, waar ik een man tot man gesprek met hem heb gehad. Hij zei me dat hij erg teleurgesteld was in zijn dochter en dat hij mij volkomen begreep.”

Grote fout

”Na de lunch heb ik mijn verloofde opgebeld en gezegd dat ik eraan kwam. Ze zat bij haar zussen te huilen en ze zag er vreselijk uit”, vertelt hij. Volgens Rutger probeerden haar zussen hem de hele tijd over te halen dat het een grote fout is geweest en dat dit nooit had mogen gebeuren. ”Ik geloofde hen niet, maar ze smeekten me om haar terug te nemen. Ik weet niet wat ik moet doen, want we waren al acht jaar samen. Al haar familie wil dat ik weer bij haar kom, behalve haar vader. Hij staat achter mijn keuzes. Ik word nog steeds dagelijks gespamd door mijn verloofde en haar familie, maar ik blijf in mijn hotel om dit allemaal uit te zoeken.”

”Ik denk eraan om tijdens de bruiloft een grote speech te geven, zodat ik haar kan ontmaskeren en iedereen de waarheid te vertellen. Al onze andere vrienden weten namelijk nog niet dat dit allemaal is gebeurd.” Wat vind jij dat Rutger moet doen?

*De naam Rutger is gefingeerd. Op Reddit doet de man zijn verhaal onder de naam brokeupfiance.

Lees ook: ‘Mijn man ging vreemd met zijn ex en hun kinderen wonen nog steeds bij mij’┬á

Artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels