‘Ik ben erachter gekomen dat mijn vriend een andere relatie heeft’

vriendin

‘De vrouw beweerde ineens dat ze sinds november al een relatie heeft met mijn vriend!’

De relatie van Kim* is de afgelopen jaren niet perfect geweest. Ze heeft vaak ruzie met haar vriend Michel, maar telkens leggen ze het bij en merken ze hoeveel ze van elkaar houden. Maar als Kim erachter komt dat hij achter haar rug om een relatie heeft met iemand anders, gaat het mis.

Berichtje

“Hoewel Michel en ik vaak ruzie hebben met elkaar, geven we wel ontzettend veel om elkaar”, begint Kim haar verhaal op het platform Reddit. “Ik heb nooit het gevoel gehad dat hij aandacht gaf aan andere vrouwen, dus ik maakte me daar ook nooit druk om.” Totdat Kim ineens een berichtje op Instagram kreeg van iemand die ze niet kent.

Vriendin

“Ik kreeg ineens een melding van een onbekend Instagram-account”, gaat ze verder. “Het was van een vrouw die beweerde een briefje van mij te hebben gevonden in de slaapkamer van Michel.” Kim wist meteen over welk briefje ze het had, aangezien ze elke ochtend een lief briefje voor Michel achterlaat voordat ze naar haar werk gaat. “Het was gewoon een briefje waarop stond dat ik van hem hou en hem een fijne werkdag wens.”

“Waarschijnlijk had de vrouw mij gevonden doordat ik mijn naam onderaan het briefje had gezet”, vervolgt ze. Dit was echter nog niet de grootste shock. “Maar toen beweerde de vrouw ineens dat ze sinds november al een relatie heeft met mijn vriend!”

Shock

“Ik was woedend en sprak hem er meteen op aan toen hij thuiskwam. En het erge was nog: hij ontkende niks! Hij probeerde me er alleen maar van te overtuigen dat ze niks voor hem betekende, dat hij alleen maar van mij hield en dat zijn familie haar niet mag.” Dit betekende dus ook dat hij haar had voorgesteld aan zijn familie. “Michel had tegen zijn familie gezegd dat het over was tussen ons!”

Kim is helemaal in shock na zijn onthullingen en is er kapot van. “Hoe moet ik in godsnaam verder? Ik wil niet terugvallen in deze relatie, maar ik geef nog zoveel om hem. Sommige koppels vinden elkaar weer terug nadat de een de ander heeft bedrogen, maar een geheime vriendin is toch een tikkeltje anders.” Wat moet Kim doen?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de vrouw haar verhaal onder de naam neeeenbean.

Lees ook: ‘Ik beschuldigde mijn zus ervan dat ze loog over haar seksualiteit’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels