‘Ik heb een tatoeage laten zetten en nu doet mijn vriend kil en afstandelijk’

tattoo

Jet liet een tattoo zetten, maar haar vriend is daar niet blij mee

Jet* is al bijna vijf jaar samen met haar vriend. Ze vertelt dat ze altijd al graag een tattoo wilde, maar dat haar vriend niet echt een fan is van tatoeages. Wél heeft haar vriend gezegd dat hij het zou accepteren als Jet er eentje laat zetten. Toch blijkt nu anders het geval, want haar vriend doet volgens Jet nogal afstandelijk sinds ze de tattoo heeft.

Eerste tattoo

“Ik heb de tattoo gisteren laten zetten”, begint Jet haar verhaal. “Het is mijn eerste tattoo en daarom heb ik de tatoeëerder veel speelruimte gegeven wat betreft grootte, plaats en ontwerp. Ik was erg blij met het resultaat, al is-ie wel twee keer zo groot geworden als ik oorspronkelijk in gedachten had. Ik heb het toch gedaan, omdat ik het er goed uit vond zien”, legt ze uit.

Appen

Terwijl Jet op de stoel lag bij de tatoeëerder, was ze met haar vriend aan het appen. “Hij wist dat ik geen concreet plan had voor de tattoo en dat ik veel zou overlaten aan de tatoeëerder. Zodra de tatoeëerder met het ontwerp kwam, stuurde ik er een foto van naar mijn vriend en nog geen 30 minuten later werd ik al geïnkt.” Jet dacht dat haar vriend het allemaal prima vond en dacht dus ook dat er niets aan de hand was. De volgende dag bleek het tegenovergestelde, toen haar vriend over de tattoo begon. “Hij zei dat hij het moeilijk had met mijn tatoeage, omdat hij in de veronderstelling was dat hij kleiner zou zijn. En, zoals ik al eerder zei, houdt hij niet echt van tatoeages”, gaat ze verder. “Hij slaagde erin om me een slecht gevoel te geven over mijn nieuwe tattoo, waar ik nog wel zo blij mee was.”

Irritaties

De spanningen liepen hoog op tussen Jet en haar vriend. “Ik begrijp wel waarom hij een beetje teleurgesteld is. De tattoo is immers veel groter geworden dan de bedoeling was. Maar hij moet ook snappen dat ik er wel heel blij mee ben. We probeerden het uit te praten, maar ik merk dat we allebei nog een soort van irritaties hebben richting elkaar. En eerlijk gezegd doet het pijn dat hij niet blij voor me is zoals ik blij voor hem zou zijn als de rollen waren omgedraaid. Dus ik ben gewoon gekwetst en ik weet niet hoe ik dit kan oplossen”, aldus Jet. Welk advies zou jij haar willen geven?

*Jet is niet de echte naam van de vrouw. Op het forum deelt Jet haar verhaal onder de naam denina_malina.

Lees ook: ‘Mijn man wordt moe van mijn zwangerschapssymptomen’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels