Is het een droom? Harriets vriendje bleek opeens een steenrijke hertog te zijn…

Het is de droom van ieder meisje!

We hebben er allemaal weleens over gedroomd: je komt een leuke jongen tegen, jullie worden stapelverliefd op elkaar en uiteindelijk kom je erachter dat hij een groot geheim bij zich draagt; eigenlijk is hij een rijke prins en jij wordt zijn prinses. Bij Harriet werd deze droom werkelijkheid!

De 26-jarige Harriet kwam er opeens achter dat haar vriendje niet alleen schatrijk, maar ook nog eens een hertog is.
Zevende Hertog van Westminster
De 26-jarige Hugh Grosvenor werd van de een op de andere dag de zevende Hertog van Westminster en met deze titel ook erfgenaam en heerser over een familiekapitaal van 10 miljard euro en over het landgoed Eaton Hall. Hugh werd erfgenaam van dit kapitaal doordat zijn 64-jarige vader onverwachts kwam te overlijden en zijn zoon het imperium naliet. Hugh is naast heel rijk, ook nog eens beste vrienden met niemand minder dan Prins Harry.
Vriendinnetje
Zijn vriendinnetje Harriet had, toen zij Hugh leerde kennen op de openbare school het Ellesmere College, geen idee dat hij een best vermogen bezat. Niemand wist dit; iedereen kende hem op school gewoon als ‘Hughie.’ De jonge hertog deed dit met een reden; hij wilde niet dat Harriet hem leuk zou vinden om zijn vermogen, maar om wie hij zelf is. Harriet toonde zich een trouwe vriendin; ze stond hem bij na de dood van zijn vader en steunde hem door dik en dun. Harriet haar familie bezat gordijnenstoffenfabriek Montgomery Tomlinson Ltd, een bedrijf dat jarenlang goed liep maar dat onder de heerschappij van de familie Tomlinson over de kop ging. Het gevolg hiervan was dat Harriets familie alles verloor en dat haar moeder aan het werk moest bij de plaatselijke drogisterij.
De waarheid
Nadat duidelijk werd voor de jonge hertog dat zijn vriendinnetje hem echt leuk vond om wie hij is, vertelde hij haar de waarheid over zijn afkomst. Hij moest ook wel, want toen hij 21 werd wilden zijn ouders een groot feest voor hem geven op Eaton Hall. Zijn vrienden wisten tot die tijd niet van zijn afkomst af. Wij kunnen ons alleen maar voorstellen wat voor schok dat voor haar moet zijn geweest. De twee stappen als het goed is in de zomer van 2018 in het huwelijksbootje en beide prinsen, William en Harry, zouden zijn gevraagd als getuige.

Dit bericht bewaren? Pin hem op Pinterest

Bron: LINDAnieuws | Beeld: Daily Mail