Dít is de reden dat je juist je tegenpool moet gaan daten

daten

Juist omdat jullie zo verschillen, vullen jullie elkaar aan

Je zou denken dat je iemand moet vinden waarmee je veel raakvlakken hebt. Niets blijkt minder waar. Je hebt juist een tegenpool nodig. Het is niet voor niets dat ze zeggen ’tegenpolen trekken elkaar aan’, dat is echt zo.

Als je een tegenpool vindt zullen jullie elkaar perfect aanvullen en dit is waarom.

Kalmte en drukte
Ying en Yang: hij is druk, jij bent kalm of andersom. Juist omdat de andere een compleet andere persoonlijkheid heeft zullen jullie elkaar perfect aanvullen. Als jij bijvoorbeeld nerveus bent voor een sollicitatiegesprek, weet hij je weer rustig te krijgen. Precies wat je op zo’n moment nodig hebt.

Communicatie
Communiceren binnen een relatie is heel belangrijk. Houd er wel rekening mee dat jouw tegenpool anders communiceert dan jij. Hij kan bijvoorbeeld heel direct zijn, terwijl jij dat niet bent. Probeer elkaar de ruimte te geven en dan kan je veel uit jullie gesprekken halen.

Sympatiek
Sympatiek zijn is een hele goede eigenschap en juist omdat je date met je tegenpool zal jij ‘m krijgen. Je leert luisteren, je wordt vriendelijker en inleven zal een stuk makkelijker worden. Deze dingen leer je in de omgang met je tegenpool.

Advies
Hij kijkt heel anders tegen de wereld aan dan jij. Gebruik dat! Samen kunnen jullie problemen heel goed oplossen, omdat jullie beide kanten zien. Dat maakt niet alleen discussies heel leuk, maar het maakt problemen oplossen makkelijker!

Lees ook: Deze sterrenbeelden passen het best bij elkaar! Hoe zit het met jouw relatie?

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest! 

Bron: FashionChick | Beeld: Unsplash