Jongen stond op het punt een einde aan zijn leven te maken en toen gebeurde er wat bijzonders

Sommige dingen in het leven zijn niet te verklaren

Er gebeuren soms dingen in de wereld die gewoonweg niet te verklaren zijn. Ware liefde is prachtig en je komt het vaak tegen wanneer je het niet verwacht. Kevin Walsh heeft zo’n verhaal. Het is hartverscheurend en romantisch tegelijkertijd.

Kevin stond op het punt om zich van het leven te beroven.

Zomerkamp
Op website Quora werd de vraag gesteld of je weleens een moment hebt gehad waarvan je dacht dat het enkel in films kon gebeuren. Kevin besloot te antwoorden. “Ik kan dit niet niet beantwoorden. Lang geleden, in de zomer dat ik 13 jaar oud was, kwam ik een meisje tegen op zomerkamp. Het was het mooiste meisje dat ik ooit gezien had en ze liep naar me toe en zei: zwart staat je echt goed. Ik weet nog steeds niet waarom ze dat zei. We raakten aan de praat, werden vrienden en wisselden gegevens uit. We hadden een tijdje contact met elkaar, maar dat verwaterde halverwege de middelbare school. Toch ging er geen dag voorbij dat ik niet aan haar gedacht heb. Vraag me niet waarom, maar iets van haar bleef gewoon bij me.”

Zelfmoord
“In het laatste jaar van de middelbare school had ik een hele moeilijke periode. Er gebeurde dingen die nu heel stom lijken, maar toen leken ze het einde van de wereld te zijn. Ik werd depressief en ik wilde er een einde aan maken. Ik had al een briefje geschreven en ik ging naar de plek waar ik het wilde doen. Vijf tot tien seconden voor ik het wilde doen ging opeens mijn telefoon. Ik herkende het nummer niet en besloot uit nieuwsgierigheid op te nemen. Ik kon niet sterven met dat gevoel van nieuwsgierigheid.”

De nacht
Ik nam op en het meisje van zomerkamp belde me. We hadden toen al ruim een jaar niet gesproken. Ze vertelde me dat ze het gevoel had dat ze me moest bellen. Ik vertelde haar van mijn plannen en ze heeft me er toen uitgepraat. Ik moest haar beloven haar de volgende dag te bellen. Die nacht schreef ik de woorden op waarmee ik tien jaar later een aanzoek deed.”

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: NSMBL | Beeld: Quora