Junar vertelt: ‘Ik irriteer me mateloos aan de grapjes van mijn vriendin’

Ruzie

‘Ze maakt grapjes over vreemdgaan of over single zijn’

Junar* en zijn vriendin Emily zijn vijf maanden samen. Het ging altijd goed tussen de twee, totdat Emily grapjes begon te maken over oude bedpartners en over hoe ze wel weer single zou willen zijn. Junar voelt zich hierbij niet op zijn gemak en geeft dat aan bij Emily, maar die lijkt zich hier niet veel van aan te trekken. Hij doet zijn verhaal op het platform Reddit en vraagt om advies.

Kwetsende opmerkingen

“Emily begon kort geleden met het maken van grapjes over vreemdgaan of over dat ze graag weer single wilde zijn”, begint Junar zijn verhaal. Het begon toen Emily een nummer luisterde en vertelde hoe dit haar herinnerde aan een jongen waarmee ze het bed had gedeeld. “Ik reageerde er niet heel erg op omdat ze zei dat het een slechte herinnering was, maar uit het niets vroeg ze toen of ze weer single mocht zijn. Ik vertelde haar dat deze opmerking me kwetste. Ze verontschuldigde zich en zei dat het een grapje was”, vertelt Junar.

Junar dacht dat het hierbij bleef, maar toch maakte Emily weer eenzelfde soort opmerking. “We hadden het over auto’s en toen vertelde ze hoe veel ze van een bepaald type auto hield en dat deze auto haar deed denken aan een ex-vriend.” Junar vraagt aan haar waarom ze het iedere keer heeft over jongens heeft waarmee ze naar bed is geweest. “Ze gaf aan hier mee te stoppen, maar zei nog snel dat de ‘jongen waarmee ze toen ging, wel heel leuk was’. Ze moest lachen en zei dat dat écht de laatste opmerking was.”

Irritaties

Junar was geïrriteerd door haar zoveelste opmerking en gaf bij haar aan dat hij zich oncomfortabel voelt als ze het heeft over jongens waarmee ze naar bed is geweest. “Andersom had ze het ook niet leuk gevonden als ik het continu over oude bedpartners zou hebben”, aldus Junar. Hij vraagt aan Reddit-gebruikers of hij zich zorgen moet maken om de opmerkingen van zijn vriendin.

Wat vind jij van de situatie?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de man zijn verhaal onder de naam IHateAvacados67.

Lees ook: Nadia vertelt: ‘Mijn beste vriend trok mijn uitnodiging voor de bruiloft in’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels