Man is gelukkig met verloofde: ‘Maar ik begin gevoelens te krijgen voor mijn collega’

affaire

Bas wil het liefst van twee walletjes eten

Bas* heeft het allemaal goed voor elkaar. Hij heeft recentelijk een huis gekocht met zijn verloofde en de twee zijn meer dan gelukkig. Toch is er iets dat aan hem knaagt, want sinds een tijdje begint hij een van zijn collega’s leuk te vinden…

Huisje, boompje, beestje

Bas weet zich geen raad meer en vraagt hulp op het forum Reddit. Hij legt zijn hele situatie netjes uit en vertelt waar hij precies mee zit. “Het probleem is dat ik al een verloofde heb. We zijn dus al zo’n tien jaar samen, hebben pas samen een huis gekocht, nog geen kinderen, maar dat komt misschien binnenkort. Ik ben blij met de relatie, we hebben bijna nooit ruzie en de seks is geweldig”, zo begint Bas zijn verhaal.

Flirten

Niks aan het handje zou je zeggen, maar helaas: Bas kreeg ook gevoelens voor een andere vrouw op zijn werk. “Nu is ze bijna altijd in mijn gedachten. We werken al een paar jaar samen maar onlangs heeft ze het uitgemaakt met haar oude vriend en sindsdien flirt ik veel met haar”, legt hij uit. Het begon met subtiel flirten, maar het gaat steeds verder. “Meestal kleine dingen zoals haar vertellen hoe goed ze eruit ziet en elke keer een beetje verder gaan. Nu sms’en we elkaar en laten we zeggen dat ik niet wil dat mijn verloofde een van deze sms’jes leest”, aldus Bas…

Vreemdgaan

“Ze gaan meestal vergezeld met een smiley, dus ik weet niet precies hoe serieus ze is, maar als ze er ooit naar handelt, zou ik zeker vreemdgaan. Ik weet dat het makkelijke antwoord zou zijn om te stoppen met flirten op het werk, maar ze is gewoon zo leuk om mee te praten en samen te zijn en ze is supersexy. Ik zou bijna alles geven om een nacht met haar door te brengen. Maar ik heb het gevoel dat als we ooit iets zouden doen, ik waarschijnlijk alleen en werkloos zou eindigen.” Hij eindigt zijn verhaal door te vragen of iemand misschien advies voor hem heeft. Welk advies zou jij hem willen geven?

*Bas is niet zijn echte naam. Deze is bedacht door de redactie ter bescherming van de privacy. Op Reddit doet de man zijn verhaal onder de naam RelationshipWoes1.

Lees ook: ‘Ik verliet de liefde van mijn leven omdat ik geen kinderen wil, maar nu twijfel ik’

Bron: Reddit | Beeld: Pexels