Singles opgelet: man zoekt vrouw die als eerste date 28 dagen samen in quarantaine wil

samen quarantaine

De 27-jarige Leidenaar is op zoek naar een vrouw die wereldwijs is

Zie jij het dateleven tijdens de coronacrisis niet echt meer zitten? Begrijpelijk, want een gezellig drankje drinken of hapje eten op het terras zit er even niet in. Zo dacht de 27-jarige Burt uit Leiden er ook over. Hij was wel toe aan wat gezelligheid en een leuke uitdaging. Hij zoekt een vrouw die de komende 28 dagen samen in quarantaine wil.

Daten in quarantaine

In een speciale video op YouTube presenteert Burt zijn creatieve idee, wat hij de naam Lockdown Liefde heeft gegeven. De Leidenaar is op zoek naar de liefde en is van plan de proef op de som te nemen. Hij zoekt een single vrouw uit Nederland om samen met hem 28 dagen in zijn huis in Leiden door te brengen.

Goede gesprekken voeren

De Leidenaar stelt zich in zijn video op YouTube keurig voor en laat vol trots zijn huis in Leiden aan de kijkers zien. Daarnaast geeft hij aan wat hij zoekt in een vrouw. De 27-jarige wil graag goede gesprekken voeren en zoekt een vrouw die wereldwijs is. Over uiterlijke kenmerken doet de Leidenaar geen uitspraken.

Alles vastleggen

Bijna een maand opgesloten zitten met iemand die je niet kent: dat is een flinke uitdaging. Zo denkt de 27-jarige er zelf ook over. “Je hebt geen idee hoe iemand is of wat de gewoontes zijn. Maar ik vind het juist een ontzettend leuke uitdaging om dat bij iemand te ontdekken en te kijken of de klik er is”, geeft de Leidenaar aan. Burt wil zijn Lockdown Liefde-verhaal vastleggen in de vorm van een YouTube-serie en hoopt de ware liefde te vinden.

Lijkt het je wat? Geef je dan hier op. 

Lees ook: Helga van Leur showt vol trots corona-kapsel: ‘Mooi grijs is niet lelijk’

Bron: LINDA | Beeld: Unsplash