Op deze manier word je verliefd volgens je sterrenbeeld

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Weegschalen hebben veel liefde om te geven. Weegschalen worden dan ook snel verliefd, maar het is soms moeilijk voor ze om verliefd te blijven. Soms komen ze er dan ook pas tijdens een relatie achter dat iemand niet bij ze past. De Weegschaal gaat vervolgens weer onvermoeibaar op zoek naar de liefde. Weegschalen hebben iemand nodig die net zo verliefd is op de liefde als zij. Ze willen een relatie waarin zij en hun partner gelijk aan elkaar zijn. Als ze eenmaal die partner hebben gevonden, is het niet moeilijk om verliefd te blijven.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Een Schorpioen moet zich veilig en geliefd voelen voor ze verliefd worden. Als Schorpioenen eenmaal verliefd zijn, weten ze dat hun lief hen altijd met respect zal behandelen en hen adoreert. Schorpioenen willen alles of niets in een relatie. Ze blijven verliefd als iemand gepassioneerd is en altijd voor ze klaarstaat. Als ze diegene eenmaal hebben gevonden is verliefd zijn ontzettend makkelijk.

Boogschutter (22 november – 21 december)

De Boogschutter wordt pas verliefd als ze iemand hebben gevonden die ze uitdaagt. Ze zoeken een partner die ervoor zorgt dat ze de beste versie van zichzelf zijn. Ze worden pas verliefd als iemand ze nieuwe dingen kan leren of als diegene hen meeneemt op avonturen waar ze nooit aan had gedacht. Als de Boogschutter verliefd is, blijven ze verliefd als de relatie ook een beetje speels is. Het moet allemaal vooral niet te serieus zijn.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Het leven is te kort om eenzaam door te brengen. De Steenbok wil iemand vinden met wie ze een toekomst kunnen hebben. Steenbokken worden dan ook snel verliefd als iemand stabiel en vriendelijk is. Als ze ook nog eens zorgzaam zijn, slaat het hart van de Steenbok helemaal op hol. Steenbokken blijven verliefd als hun doelen gesteund worden door hun partner. Hoewel de Steenbok soms wat serieus kan zijn, blijven ze vooral ook verliefd als hun partner weet hoe er een lolletje getrapt kan worden.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Als iemand niet makkelijk verliefd wordt, is het wel de Waterman. Daten is daarnaast niet iets wat de Waterman graag doet. Bij Watermannen gaat het verliefd worden heel geleidelijk. Zo komt het nog weleens voor dat de Waterman al een tijd bevriend is met iemand en er pas na maanden achterkomt dat er meer is dan een vriendschap. Een Waterman heeft niet altijd door dat ze verliefd worden. Als Watermannen een relatie hebben, vinden ze het vaak nog steeds moeilijk om zich kwetsbaar op te stellen. Watermannen blijven dan ook verliefd op iemand als hun partner hen door en door kent.

Vissen (19 februari – 20 maart)

Vissen worden nog weleens verliefd op het verliefd zijn. In hun hoofd ziet een relatie met die ene persoon er vaak rooskleuriger uit dan het echt is. Vissen laten zich vaak leiden door hun fantasie. Vissen moeten eerlijk zijn tegen zichzelf voordat ze echt verliefd worden op iemand. Als ze dan verliefd zijn op de juiste persoon is het belangrijk dat hun partner zijn of haar gevoelens durft te uiten. Vissen hebben veel liefde nodig om verliefd te blijven.

Pagina 2/2

Lees ook: Deze sterrenbeelden hebben de grootste seksuele aantrekkingskracht tot elkaar

Bron: Your Tango | Beeld: Unsplash