‘Mijn vriend heeft me bedrogen met een man’

bedrogen

‘Ik heb hem al eens vergeven en nu krijg ik dit’

Saskia* en haar vriend Liam zijn inmiddels drie jaar samen. Helaas ging het een lange tijd in de relatie niet goed, waardoor er sprake is geweest van vreemdgaan. Zo heeft Saskia in 2022 Liam er al eens op betrapt dat hij met een andere vrouw aan het appen was. Nu – een jaar later – heeft ze hem er weer op betrapt. Dit keer alleen niet met een vrouw, maar met een man. Op Reddit doet ze haar verhaal.

Berichtjes

“Hoewel mijn vertrouwen in Liam weer een beetje is gegroeid, nam mijn nieuwsgierigheid een aantal dagen geleden toch de overhand”, schrijft Saskia op Reddit. “In de nacht pakte ik zijn telefoon en ging er even in kijken. Tot mijn verbazing zag ik dat hij veel chats had openstaan op Reddit“, vervolgt ze. “Maar wat ik toen zag kon ik gewoonweg niet geloven. Liam had allemaal gesprekken met mannen en stuurde hen pikante foto’s van zichzelf!”

Saskia wist niet meer waar ze het moest zoeken en maakte Liam midden in de nacht om vier uur wakker. “Ik eiste dat hij het zou uitleggen”, schrijft Saskia. “Hij kon niks anders zeggen dan dat het hem speet en barstte in huilen uit. Hij legde uit dat hij meer neigt naar vrouwen dan naar mannen, maar dat hij zich nog steeds tot hen aangetrokken voelt.”

Bedrogen

“Maar dat was nog niet alles”, vervolgt Saskia. “Hij bekende ook dat hij eind 2020 – toen we net een paar maanden samen waren – een koppel had ontmoet en een trio had met twee andere mannen!” Saskia was stomverbaasd toen ze de verhalen van haar vriend hoorde. “Ik vroeg hem waarom hij me dit heeft aangedaan, waarop hij antwoordde dat hij de kick van het ‘berichtenverkeer’ fijn vond, maar er verder niks mee deed.”

Saskia kan inmiddels aan niets anders meer denken en is er kapot van. “Hij zei dat hij van mij houdt en een toekomst met me ziet. Ik heb hem al eens vergeven en nu krijg ik dit.” Na een lang gesprek weet Saskia wel dat Liam er spijt van heeft. “Hij heeft me alle vragen laten stellen en is open geweest. Ik heb hem verteld dat er nu grenzen zijn. Zo vind ik bijvoorbeeld dat hij in gesprek met zowel mannen als vrouwen, nooit flirterig mag worden.”

Tweede kans

“Ik geef hem een tweede kans”, laat Saskia weten. “Maar toch blijft een deel van mij zich afvragen: ‘Moet ik hem een tweede kans geven of ga ik weg en neem ik afscheid van de man van wie ik zoveel hou?’ We hebben dit jaar zoveel gepland en het doet pijn bij de gedachte dat ik dat niet met hem zal beleven. Ik heb ook een sterke band opgebouwd met zijn familie en ik geef zoveel om hen. Wat moet ik doen?” Wat zou jij Saskia adviseren?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. De vrouw doet haar verhaal op het forum onder de naam ChampionshipOk8822.

Lees ook: ‘Mijn vriend heeft nog steeds contact met zijn ex-vriendin’

Artikel bewaren? Pin hem op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels