‘Mijn vriend is stiekem op een kampeertrip gegaan met een andere vrouw’

vriendin

‘Hij zweert dat er niks is gebeurd, maar ik geloof hem niet’

Sara* is al 2,5 jaar samen met haar vriend Tommy. Tommy heeft echter nog een goede vriendin genaamd Nikki. Sara maakte zich altijd een beetje zorgen om hun vriendschap omdat ze heel close waren, maar Tommy zei altijd dat ze zich niet druk hoefde te maken. Maar als ze erachter komt dat ‘ie stiekem met haar op een kampeertrip gaat, gaat het mis.

Beste vriendin

“Tommy en ik hebben elkaar ontmoet via ons werk”, begint Sara haar verhaal op het platform Reddit. “Sindsdien zijn we samen. Tommy heeft ook nog een beste vriendin Nikki.” Sara schrijft dat ze altijd haar bedenkingen had bij deze vriendschap omdat ze heel erg close zijn met elkaar. “Maar toen ik mijn zorgen uitte, zei Tommy dat ik me geen zorgen hoefde te maken en dat ze ‘gewoon een vriendin is’. Het zat me niet lekker, maar ik liet het maar voor wat het was.”

Kampeertrip

“Twee weken geleden liet Tommy me weten dat hij binnenkort een kampeertripje zou maken met zijn broer”, vervolgt Sara. “Hij zei me dat ik me geen zorgen hoefde te maken, en ik liet hem een paar dagen geleden daarom ook met een gerust hart gaan.” Sara wist dat ze in dat gebied geen goed ontvangst hadden, dus ze keek er ook niet raar van op dat ze een hele lange tijd niks van hem had gehoord.

“Maar gister kwam ik ineens foto’s tegen op Facebook dat hij naar een heel andere plek is gegaan met Nikki en 2 á 3 andere gemeenschappelijke vrienden!” Sara zocht naar Tommy’s broer op de foto’s, maar die was nergens te bekennen.

Liegen

Toevallig belde Tommy net op dat moment naar Sara om te laten weten dat hij thuis was. “Ik zei hem meteen dat we moesten praten. Ik ging naar zijn appartement toe en confronteerde hem met het Facebook-bericht. Hij gaf toe dat het allemaal waar was, en dat hij had gelogen. Hij zei me dat hij het binnenkort wilde vertellen”, vervolgt Sara.

“Ik ben zó kwaad op hem. Hij zweert dat er niks is gebeurd, maar ik geloof hem niet. Ik heb gewoon niet het gevoel dat ik hem kan vertrouwen. Ik heb hem meteen gedumpt, maar nu wil hij me terug. Hij smeekt om een tweede kans, maar ik weet niet of ik hem dat moet geven.” Wat moet Sara doen volgens jou?

*De namen in dit artikel zijn gefingeerd. Op het forum doet de man zijn verhaal onder de naam ThrowRAamithe.

Lees ook: ‘Een man beweert dat ik hem vroeger heb gepest, maar ik weet er niks van’

Artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Reddit | Beeld: Pexels